Ајде да изброиме до 100 000 :)

Дискусија во форумот 'Играчница' започната од Hip.Hop_MKD, 26 септември 2011.

?

Дали ќе успееме?

Анкетата е затворена 26 септември 2012.
 1. Да!

  101 гласови
  43,7%
 2. НЕ!

  63 гласови
  27,3%
 3. НЕ ЗНАМ / НЕ МЕ ИНТЕРЕСИТА!

  67 гласови
  29,0%
 1. pozdrav eden topol

  pozdrav eden topol

  Член од:
  3 мај 2019
  Мислења:
  328
  Допаѓања:
  234
  29883
   
  На shutrak му/ѝ се допаѓа ова.
 2. shutrak

  shutrak opsenar

  Член од:
  3 јуни 2011
  Мислења:
  19.581
  Допаѓања:
  13.272
  ,,,29,,,884,,,
   
 3. Koce05

  Koce05

  Член од:
  4 март 2018
  Мислења:
  1.029
  Допаѓања:
  1.233
 4. shutrak

  shutrak opsenar

  Член од:
  3 јуни 2011
  Мислења:
  19.581
  Допаѓања:
  13.272
  ,,,29,,,886,,,
   
 5. Koce05

  Koce05

  Член од:
  4 март 2018
  Мислења:
  1.029
  Допаѓања:
  1.233
 6. shutrak

  shutrak opsenar

  Член од:
  3 јуни 2011
  Мислења:
  19.581
  Допаѓања:
  13.272
  ,,,29,,888,,,
   
 7. pozdrav eden topol

  pozdrav eden topol

  Член од:
  3 мај 2019
  Мислења:
  328
  Допаѓања:
  234
 8. Koce05

  Koce05

  Член од:
  4 март 2018
  Мислења:
  1.029
  Допаѓања:
  1.233
 9. shutrak

  shutrak opsenar

  Член од:
  3 јуни 2011
  Мислења:
  19.581
  Допаѓања:
  13.272
  ,,,29,,,891,,,
   
 10. pozdrav eden topol

  pozdrav eden topol

  Член од:
  3 мај 2019
  Мислења:
  328
  Допаѓања:
  234
  29892
   
  На shutrak му/ѝ се допаѓа ова.
 11. shutrak

  shutrak opsenar

  Член од:
  3 јуни 2011
  Мислења:
  19.581
  Допаѓања:
  13.272
  ,,,29,,,893,,,
   
 12. Koce05

  Koce05

  Член од:
  4 март 2018
  Мислења:
  1.029
  Допаѓања:
  1.233
 13. pozdrav eden topol

  pozdrav eden topol

  Член од:
  3 мај 2019
  Мислења:
  328
  Допаѓања:
  234
  29.895
   
  На shutrak му/ѝ се допаѓа ова.
 14. shutrak

  shutrak opsenar

  Член од:
  3 јуни 2011
  Мислења:
  19.581
  Допаѓања:
  13.272
  ,,,29,,,896,,,
   
 15. Koce05

  Koce05

  Член од:
  4 март 2018
  Мислења:
  1.029
  Допаѓања:
  1.233

Сподели преку: