A ако не се пазат?Pazete sto zboruvate i kako se zakanuvate so "likvidiranje" na Ahmeti, ahhhhhhhhhh bre deca ve zalam stavrno imate kratok diapazon na razmisluvanje
Исто како говорот на Ахмети што може да се оцени за закана за Македонија и нејзиниот територијален интегритет. Јака организација имате ако тужите 20 годишни деца за интернет-закани на вашиот “ценет“ лидер.Abe za nivno dobro posle da ne vikat abe ne samo preku net sme pisuvale ova ona sme igrale AMA TOA E ZAKANA i se osuduva so zakon POZZ (ne vrakaam veke na repliki kako na Alex_The Great)
Не биди кукавица биди поконкретен што ќе им направиш? Ќе го пукаш бе хеј? Или ќе ги бараш еден по еден да ги тужиш?Abe za nivno dobro posle da ne vikat abe ne samo preku net sme pisuvale ova ona sme igrale AMA TOA E ZAKANA i se osuduva so zakon POZZ (ne vrakaam veke na repliki kako na Alex_The Great)
Јас да можам веднаш би го ликвидирал.Pazete sto zboruvate i kako se zakanuvate so "likvidiranje" na Ahmeti, ahhhhhhhhhh bre deca ve zalam stavrno imate kratok diapazon na razmisluvanje
Ха, па Грујо е моментално прв у редица на гзолижачи на Ахмети.ПА не можи на Грујо у фаца да му каже како муж па мора у косово да иде и да јаде гомна.
No shit! После години и години намерни непоставувања сега више немало така да биде?но македонските претставници рекоа дека ова ќе биде последен пат зошто со закон ќе се регулира употребата на знамиња.Па догодина може некој да го крка за кршење на законот.
Одговорност за непоставувањето на државното знаме уште нема - советниците Македонци ветуваат дека тоа нема да се повтори !
Еве бе преку нет изјавувам-АЛИ АХМЕТИ ДА ТИ ЈА ЕБАМ ЖЕНАТА И ЌЕРЌАТА АКО ЈА ИМАШ,А АКО ЈА НЕМАШ СЕ ЖЕНСКО ШТО ТИ ОДИ НА ШТИКЛА (или на опинок,мање битно) НА КУРАЦ ДА ТИ НАБИЈАМ !!Abe za nivno dobro posle da ne vikat abe ne samo preku net sme pisuvale ova ona sme igrale AMA TOA E ZAKANA i se osuduva so zakon POZZ (ne vrakaam veke na repliki kako na Alex_The Great)
А шо е страшно ако го сакам мртов?Pazete sto zboruvate i kako se zakanuvate so "likvidiranje" na Ahmeti, ahhhhhhhhhh bre deca ve zalam stavrno imate kratok diapazon na razmisluvanje
Оф бе војводо па хаг ги врати случаите они не можеле ние МОЖЕМЕ така?Најголема ГРЕШКА што можеше да се наптрави не е АМНЕСТИЈАТА него прифаќањето на терористите во ВЛАДАТА!Кој е тој мајчин што ке апси НАПРИМЕР министер за одбрана или заменик министер на МВР???ТИ?Ха, па Грујо е моментално прв у редица на гзолижачи на Ахмети.
"Не можел у фаца на Грујо да му каже." - не ме смеј. После амнестијата на злосторствата против човештвото, останува уште Ахмети да му побара на Грујо у кревет да му се пикне. (и ќе го добие и тоа)
No shit! После години и години намерни непоставувања сега више немало така да биде?
А до сега кај бевте советници македонци* да го кажете ова после секој празник у изминативе години? Немало советници македонци во општината? Или можеби тргувале со фотељи?
Kај сте да се огласите за секојдневниот притисок кој Македонците го трпат од Албанците во Тетово?
А друга приказна е што не верувам дека "повеќе нема така да биде".
* намерно со мала буква