Ахмети:При промена на границите јас не преземам одговорност да бидам чувар на мирот во Македонија

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Pazete sto zboruvate i kako se zakanuvate so "likvidiranje" na Ahmeti, ahhhhhhhhhh bre deca ve zalam stavrno imate kratok diapazon na razmisluvanje ;)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Abe za nivno dobro posle da ne vikat abe ne samo preku net sme pisuvale ova ona sme igrale AMA TOA E ZAKANA i se osuduva so zakon POZZ (ne vrakaam veke na repliki kako na Alex_The Great)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.302
Поени од реакции
26.198
Abe za nivno dobro posle da ne vikat abe ne samo preku net sme pisuvale ova ona sme igrale AMA TOA E ZAKANA i se osuduva so zakon POZZ (ne vrakaam veke na repliki kako na Alex_The Great)
Исто како говорот на Ахмети што може да се оцени за закана за Македонија и нејзиниот територијален интегритет. Јака организација имате ако тужите 20 годишни деца за интернет-закани на вашиот “ценет“ лидер.;)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Не биди кукавица биди поконкретен што ќе им направиш? Ќе го пукаш бе хеј? Или ќе ги бараш еден по еден да ги тужиш?

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Како може во една држава терорист да биде член на Влада, па уште да се заканува со немири, поделби и да вика дека он нема намера да го брани мирот во државата која го храни од 2001 па наваму!? Тоа е велпредавство и треба да се казни! Додека се бавтаме со секојдневни глупости, таа шизофреничка кучка го поткопува интегритетот на нашата држава... И сите седат мирно и се среќни. Разговараат за бројот на скулптури на старо-новиот театар, планираат автоматски гаражи, отварат плажи и амнестираат убијци... Браво! Нас не ни требаат никакви конфликти и воени интервенции, ние сме способни сами да се уништиме.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.217
Поени од реакции
84.158
Ај доста, не се палите. Ахмети само сакаше со ова да ни го честита Илинден.

V

viktora

Гостин
ПА не можи на Грујо у фаца да му каже како муж па мора у косово да иде и да јаде гомна.Сега после изгласувањето на МАЈСКИОТ договор Ахмети му текнало ШТО направил и ај у КОСОВА да јадам гомна.Со закон РЕГУЛИРАШЕ секаде каде што има над 50% Албанци смеат да го истакнат нивното знаме НО ДА БИДЕ една третина помало од државното(што не беше случај досега каде и да биле мнозинство само Албанското знаме го истакнувале.Е сега се освести и ај ќе се курчиме.
Тачи убаво му кажа ВРАТИСРЕ У ПЛАНИНА ДА БЕРЕШ ДРВА само за тоа си квалификуван!
П.С за 2 Авг не се вееја МАК знамиња во Тетово но македонските претставници рекоа дека ова ќе биде последен пат зошто со закон ќе се регулира употребата на знамиња.Па догодина може некој да го крка за кршење на законот.

Одговорност за непоставувањето на државното знаме уште нема - советниците Македонци ветуваат дека тоа нема да се повтори !

http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&eventId=78453&egId=13

FALA AHMETI KOMITO EDNA NAJGOLEMA!:D

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Pazete sto zboruvate i kako se zakanuvate so "likvidiranje" na Ahmeti, ahhhhhhhhhh bre deca ve zalam stavrno imate kratok diapazon na razmisluvanje ;)
Јас да можам веднаш би го ликвидирал.

Во време на економкса криза, ликвидност се бара...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.217
Поени од реакции
84.158
ПА не можи на Грујо у фаца да му каже како муж па мора у косово да иде и да јаде гомна.
Ха, па Грујо е моментално прв у редица на гзолижачи на Ахмети.
"Не можел у фаца на Грујо да му каже." - не ме смеј. После амнестијата на злосторствата против човештвото, останува уште Ахмети да му побара на Грујо у кревет да му се пикне. (и ќе го добие и тоа)

но македонските претставници рекоа дека ова ќе биде последен пат зошто со закон ќе се регулира употребата на знамиња.Па догодина може некој да го крка за кршење на законот.

Одговорност за непоставувањето на државното знаме уште нема - советниците Македонци ветуваат дека тоа нема да се повтори !
No shit! После години и години намерни непоставувања сега више немало така да биде? :pos:
А до сега кај бевте советници македонци* да го кажете ова после секој празник у изминативе години? Немало советници македонци во општината? Или можеби тргувале со фотељи?
Kај сте да се огласите за секојдневниот притисок кој Македонците го трпат од Албанците во Тетово?

А друга приказна е што не верувам дека "повеќе нема така да биде".

* намерно со мала буква

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Еве бе преку нет изјавувам-АЛИ АХМЕТИ ДА ТИ ЈА ЕБАМ ЖЕНАТА И ЌЕРЌАТА АКО ЈА ИМАШ,А АКО ЈА НЕМАШ СЕ ЖЕНСКО ШТО ТИ ОДИ НА ШТИКЛА (или на опинок,мање битно) НА КУРАЦ ДА ТИ НАБИЈАМ !!

Ајде,очекувам на врата да ми тропнат џандари и да ме приведат,ете закана е,првокласна закана,имам мерак да му ја изработам жената.
Чекам.

Абе мутанти ни сами не знаете колку сте глупави со постовиве,било закана бе да пишуваш на нет што ти душа сака ?!
Ха !
Не ме смеј,те молам.

Во врска со темава немам што да додадам,освен да се префрли во ЧДА.
Тоа копиле терористичко најде да се заканува од село наречено Косово кон државата во која 2001 година ја пукаше во обид да земе дел од истата,ама среќа го спасија Америте,до сега главата на колец на сред парк ќе му стоеше обесена,се да му ебам јас негово.
А и да,не бил терорист,тој бил борец за човекови права...абе само Хитлер и дружината за него и таквите како него.
Клети Американци,да не бевте вие,немаше да трпи Македончето да биде исмевано од половина свет,гомна едни.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.124
Ова ништо не е ...памтите пред неколку години коа оној Агим се закануваше дека ќе го бомбардира Скопје , а вечерта си се шеташе низ клубови .......Во некоја поасална држава така некој да им се закани на тој нема глас да му се чуе ни лице да му се види никад више....ова не е нова појава кај нас , ќе се случува се дур не почнат да се менуваат некој работи

V

viktora

Гостин
Ха, па Грујо е моментално прв у редица на гзолижачи на Ахмети.
"Не можел у фаца на Грујо да му каже." - не ме смеј. После амнестијата на злосторствата против човештвото, останува уште Ахмети да му побара на Грујо у кревет да му се пикне. (и ќе го добие и тоа)

No shit! После години и години намерни непоставувања сега више немало така да биде? :pos:
А до сега кај бевте советници македонци* да го кажете ова после секој празник у изминативе години? Немало советници македонци во општината? Или можеби тргувале со фотељи?
Kај сте да се огласите за секојдневниот притисок кој Македонците го трпат од Албанците во Тетово?

А друга приказна е што не верувам дека "повеќе нема така да биде".

* намерно со мала буква
Оф бе војводо па хаг ги врати случаите они не можеле ние МОЖЕМЕ така?Најголема ГРЕШКА што можеше да се наптрави не е АМНЕСТИЈАТА него прифаќањето на терористите во ВЛАДАТА!Кој е тој мајчин што ке апси НАПРИМЕР министер за одбрана или заменик министер на МВР???ТИ?
Хашките слушаеви се имаат избришано уште во 2002 кога сдсм ги прифати како партнер.
И за знамињата не верувам дека во целост ќе се почитува но барем ќе биде подобро од досега кога се дигаа само знамињата на АЛ.Е сега кога има закон Грујо нема гајле во иднина ќе меле.КАДЕ Е РАМКОВСКИ?КАДЕ Е БОШКОВСКИ?Не се секирај има време.
А за Македонците во Тетово дека биле малтретирани само за пример ќе ти ги посочам Србите од северно Косово!Каде се Македонците да протестираат???Како имаат храброст србиве да протестираат а они не, него најлесно е шитни имот пошто зашто и ај у Скопје у стан од 40м.
Доста тетовци познавзам и кога ги прашав ЗАШТО се отселиле секој различно одговори НО РЕТКО ДЕКА ИЗБЕГАЛ ПОРАДИ АЛБАНЦИТЕ!!!

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.217
Поени од реакции
84.158
^ Eден куп неточности и заблуди.

Kajgana Shop

На врв Bottom