Арифи : “Добриот рејтинг на Груевски - лош за македонската политика“

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Некни ја читав и не можев да верувам на моиве очи колку е женава глупа. Ако ти пречи мори гуско една искубана лошиот твој рејтинг, загреј газот, направи нешто и ќе ти порасне и тебе.

Не можам да верувам дека една жена, била албанка или не (воопшто тоа не ме тангира), којашто претендира дека е искусен и добар политичар, јавно иснесува еден глуп став којшто е карактеристика на едно плитко резонирање. :pos2:

Глупости бреј!!! :pishtoldz

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Лош за македонската политика е ложиот рејтинг на опозицијата, а уште полошо за државата е што државата е заложник на теснопартиските интереси на опозицијата која со својот игнорантски однос и одбивност кон соработка со власта по прашања за кои треба да има општ консензус за доброто на државата.
И навистина не ми е јасно како може овие од опозицијава да се толку ќори дека вака со одбивање за дијалог само повеќе им се намалува рејтингот, бидејќи со таа нивна одбивност му потврдуваат на народот дека побитна им е партијата, и да паритјата е на власт, отѕколку добросостојбата на државва.

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Лошо во Македонија е што има предавници па мора да има Албанци повеќе од 20 % па да не уценуваат.
п.с. извинете за запирките

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Некни ја читав и не можев да верувам на моиве очи колку е женава глупа. Ако ти пречи мори гуско една искубана лошиот твој рејтинг, загреј газот, направи нешто и ќе ти порасне и тебе.

Не можам да верувам дека една жена, била албанка или не (воопшто тоа не ме тангира), којашто претендира дека е искусен и добар политичар, јавно иснесува еден глуп став којшто е карактеристика на едно плитко резонирање. :pos2:

Глупости бреј!!! :pishtoldz
lol abe ne vredi covek da se zamra so ova,se puknav i ja od smeenje koga procitav!
Vakva glupost odamna ne sum cul!

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
visokiot rejting e normalen za ovaa vlada samo ne mi e jasno zos koga se bunea koalicionite partneri tamu za nesto ne otide VMRO na predvremeni izbori.
sigurno ke imase preku 50 pratenici, ama stranskite faktori si go napravija svoeto i sega VMRO ke mora da gi prifaca ucenite od drugite partii na vlast

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Па да нормално дека е лошо конкурентот што има продавница спроти тебе, да има поголем промот од твојата продавница.нели?

многу нормално!

Kajgana Shop

На врв Bottom