- Член од
- 13 мај 2020
- Мислења
- 91
- Поени од реакции
- 44
Штом не пишува дека е KSM-66, најверојатно не е.Чим пишува дека е само од коренот треба да е ксм-66, сенсорилот го прават од лист и корен.
Штом не пишува дека е KSM-66, најверојатно не е.Чим пишува дека е само од коренот треба да е ксм-66, сенсорилот го прават од лист и корен.
asvangandata go zgolemyva testosteronot ? so drugi pridobivki ima od ova i kade se kupuva ?За намалување на кортизол ако е покачен и со тоа и зголемување на тестостерон. Тоа му е примарната намена.
Имаш на интернет многу природни рецепти за подигање имунитет, зошто ти е хемија, вештачки препарати.Ке ве замолам предлог препарат за подигање на имунитет (хардкор)
Небитно...ако знаеш нешто може и природно а може и не природноИмаш на интернет многу природни рецепти за подигање имунитет, зошто ти е хемија, вештачки препарати.
Напротив, битно е.Небитно...ако знаеш нешто може и природно а може и не природно
Матичен млеч.Ке ве замолам предлог препарат за подигање на имунитет (хардкор)
А да си тркнеш до матичен, и да те прати да провериш крвна слика за почеток?Проблемот е што цел ден спијам нишо не можам да јадам...цел ден 2-3 смутиња ако се напијам и неможам ништо повеќе од храна да внесам...вака ми е скоро една недела а претходно не бев болен инаку немам температура само немам сила/енергија имунитет....
Убаво ти пиша @bijons ..незнам колку години имаш, дали учиш, што правиш штом цел ден само спиеш??? Можно е да ти треба психијатар, психолог, друштво, хоби.....па ке закржлавиш бе човече, што е тоа цел ден во кревет да лежишПроблемот е што цел ден спијам нишо не можам да јадам...цел ден 2-3 смутиња ако се напијам и неможам ништо повеќе од храна да внесам...вака ми е скоро една недела а претходно не бев болен инаку немам температура само немам сила/енергија имунитет....
Лош квалитет се тие. Ова е подобро, одбери си кој сакаш од 3-те.
Дали овие ги бива?
И предлог за суплемент што стварно зголемува апетит (освен в комплекс).
Пред недела дена ми вадеа умник и во вадењето ми оштетија некој нерв за да сега немам осет на јазикот и усните, исто така храната нема ист вкус како предходно, најприметливо ми е со кола колата, покрај ова имам и оштри болки под јазикот кога јадам и го мрдам. Некој со слично искуство како моето, дали има терапија за ова, или пак суплементи и витамини?