Апчиња (Витамини)

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Може да ми дадете предлог за најдобри витамини и минерали кои можат да се најдат во МК или на ИХерб, моментално земам Магнезиум, Цинк, Д3, Калциум (овие како едно) и витамин Ц.

Може и предлог за кои витамини мора да ги зема човек што спортува.

Исто имам прашање за ова?
Има и други но се далеку поскапи.
Screenshot_2021-11-12-15-28-13-196_com.android.chrome.jpg

Може да ми дадете предлог за најдобри витамини и минерали кои можат да се најдат во МК или на ИХерб, моментално земам Магнезиум, Цинк, Д3, Калциум (овие како едно) и витамин Ц.

Прегледај го приврзокот 313244
Kupi si na Jamieson multivitamin okolu 970 denari se.

Kupi si na Jamieson multivitamin okolu 970 denari se.
Сум земал и не осеќам некоја разлика.

Моментално таа мешавината ми е од Nature's Bounty, не се лоши но најдобро за магнезиум сум поминал со Магнезум + б6 од Синерџи.

А некој совет за друго освен мулти?

Дали е подобро мешано калциум, цинк и магнезиум на Jamieson или како посебни да ги пијам?

овие добри ли се ?

Не.
Автоматски споено мислење:

Дали е подобро мешано калциум, цинк и магнезиум на Jamieson или како посебни да ги пијам?

Тој бренд е тапа.

Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

Прегледај го приврзокот 313244
Дупла доза за СКОРО иста цена.

А што е ова уствари, за што е добро и со што се комбинира . Називов е многу интересен. :D
За намалување на кортизол ако е покачен и со тоа и зголемување на тестостерон. Тоа му е примарната намена.

Да, ама не. Не пишува кој ектсракт е, може да е чист прав. Ако земаш ашваганда, земи KSM-66.
Чим пишува дека е само од коренот треба да е ксм-66, сенсорилот го прават од лист и корен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom