Аплаузи и емоции на „Бихаќка“ за враќањето на Црвенковски

M

MKEUpatriot

Гостин
Od site shlakutnici na Bratot i MKEupatriotot vkluchuvakji go i "patriotcheto" Dejan i kompanija najgolem vpechatok mi ostavi postot na VRAGOT :
A bre fraer 1% da imas procitano od ona sto go imame jas i bratot procitano nemas sekoj vtor zbor bugar da ti bide.Kako i da e sega ke mozes da zapises sredno pa ke si go zbogatis fondot na zborovi

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Pozdrav od liceto B.C. do Bugarite,Probugarite i "Patriotite" na kajgana :)

2r del

Член од
3 декември 2008
Мислења
179
Поени од реакции
3
12.05.2009 17:14

Еуфорија кај Социјалдемократите за враќањето на Црвенковски, аплаузи и емоции од активисти и симпатизери на СДСМ, кои еден час порано го исполнија просторот пред партиската зграда на „Бихаќка“.
„Не чека огромна работа на планот на консолидацијата на партијата, не чекаат тешки и сериозни битки и предизвици, меѓутоа од работата не бегаме, од битките и предизвиците не се плашиме, сигурен сум, убеден сум, верувам дека на крајот ќе успееме“, рече Црвенковски.
Меѓу оние што го чекаа Црвенковски, стари и нови лица. Некои подзаборавени со неговото заминување од истото место на кое сега се враќа.
За „кам-бекот“ на старо-новиот лидер Социјалдемократите ја подновија и партиската зграда.

„Реновирањето претпоставувам дека се совпадна, коинциденција, дека не е направено со таа цел, заради враќањето на Црвенковски. Сепак е убаво освежување на партијата“, рече активист на СДСМ.
„Да одиме напред со партијата, да победиме на наредните избори. Ќе победиме 100%, гарантирам, зошто сите го сакаат, Бранко многу го сакаат“, велат симпатизерите на СДСМ.
По пречекот Црвенковски кратко на кафе со Заев. На претходното пак, со Ѓорге Иванов, му ветил поддршка за правилните потези, но и сериозни критики за секоја грешка.
Од вилата на Водно вечерва Црвенковски заминува во станот во капиштец.:baeh:

Па катастрофа сте кого дочекувате најголемиот гробар на Македонија.
uh cudo ne videno ludje padjaa vo trans :pos2::pos2::pos2:
se zatrese gora se rodi GLUSHEC:toe::tapp:

Pozdrav od liceto B.C. do Bugarite,Probugarite i "Patriotite" na kajgana :)

2r del
aj te molam nemoj da stavash vakvi horor video klipovi
znaesh ne e dobro za zdravje.:kesa:
vie vashiot mesija samo velicite go kolku shto sakate
nemam nishto protiv.:helou:

е ај кога сме кај поздравите :pos:

nemoj taka oshtro coekot ne e pijanica
on je obicen alhoholicar:pos2::pos2::pos2:

БРАНКО СЕ ВРАТИ,НАВИСТИНА СЕ ВРАТИ
ИЛИ УШТЕ ПОДОБРО
БРАНКО СЕ ВРАТИ, НАВИСТИНА ЌЕ ГО ЦИЦНЕ:helou:

Имаше една стара ја дадоа на ТВ речиси сврши ама заврши прилогот па ваљда се има навлажнето после тоа:pos2:

Сите на аџилак до Бихаќка :pos2::pos2::pos2:
babata mislela deka na bihacka se otvora zjigalo klub
eh sirota baba.:tv::vozbud:

Абе кога се работи за Браната љубовта не познава граници. Кога ќе го видат млади, стари, од 7 до 77 сите свршуваат:pos2:

За Макрадули нема што да се прај муабет. Се собра старата гарда по што се навратија на старите добри времиња-ФИРОМ, ТАТ, приватизација итн. итн.
Ех....
ne go zabelezav dali tuka na bihacka beshe i ISNIFARIS
DA MU SE ZABLAGODARI ZA BACILOTO.:toe:

Се врати архиепископот на комуњарската партија, амин :pop::pop:
:tapp::drk::tv::jaj::toe:
OVIE ARAMII NE ZASLUZUVAA KOMENTAR.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Ja ne znam sto tolku vikaa urlaa pa mozebi potece i nekoja solza radosnica ..si go precekaa vo partija..gerijatrija sobrana :uvo:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Znachi vo dpBne bez montazha i shlakutnica namesto argument i fakt ne ve biva a?Gleam baagji ste nauchile od SITEL i Latas "patriotot".

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Me plakjaat be ama nemora se ti da znaesh od kade i kolku taka?Aj bash da vidam kolku mozesh da zabegash od temata.
ептен многу доволно за да ти се потсмевам тебе
со твои 27 години се тепаш за сдс чекаш да ти платат од партија за да ломотиш по нетов
и што корист имаш од тоа
ништо
само ти се брукаш наоколу поклонувајќи му се на БЦ и слепо верувајќи ги неговите зборови и дела во кои ни самиот тој не верува
и што сега дека се врати не примети дека само тебе и уште 2-3 ве фаќа еуфорија за еден политичар кој доволно зло нанел на оваа земја во кој 90% од младината не сака ни да слушне за него од толку што добра политика водел

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
ептен многу доволно за да ти се потсмевам тебе
со твои 27 години се тепаш за сдс чекаш да ти платат од партија за да ломотиш по нетов
и што корист имаш од тоа
ништо
Pa neli chekam da me platat i zeam plata za toa?Prvo nauchi se da svrzish 2 rechenici potoa obrati mi se.Vaka samo se brukate,po kojznae koj pat.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Pa neli chekam da me platat i zeam plata za toa?Prvo nauchi se da svrzish 2 rechenici potoa obrati mi se.Vaka samo se brukate,po kojznae koj pat.
што корист имаш бе алооо од тоа што седиш дома и земаш пари од партија за да ломотиш по нет
ништо капираш
убо си е сврзано
како прво грда слика оставаш кај народов што те чита
иди побарај си друштво, некоја работичка фатиси женска не биди дотолку окупиран со сдс и БЦ
тие пропаднаа на власт не се враќаат барем 10 години

M

MKEUpatriot

Гостин
што корист имаш бе алооо од тоа што седиш дома и земаш пари од партија за да ломотиш по нет
ништо капираш
убо си е сврзано
како прво грда слика оставаш кај народов што те чита
иди побарај си друштво, некоја работичка фатиси женска не биди дотолку окупиран со сдс и БЦ
тие пропаднаа на власт не се враќаат барем 10 години
Na kogo be objasnuvas toj voopsto ne te cita i slusa se somnevam i psiholoska-socijalizatorskata mok kolkava mu e.Bugar I Branko i stop kadarnema nisto ponataka.Od kaj znaes i u prljavi fantazii moze Branko mu e.

Член од
29 јули 2008
Мислења
247
Поени од реакции
3
se dodeka sds ne se oslobodi od b.c,makraduli,sema i drugi sto ne gi saka narodot zasto se mnogu arogantni i go gledaat naorodot od gore ke bidat uste dolgo vo opozicija.inaku vo sds ostanaa samo penzioneri dodeka mldainata vo istocna makedonija vo najgolem procent e zacleneta vo vmro dpmne zasto se pobliski do narodot i ne se tolku arogantni.zatoa i zagubija vo opstini kade bea preku 10 godini i poveke na vlast.

Kajgana Shop

На врв Bottom