Аплаузи и емоции на „Бихаќка“ за враќањето на Црвенковски

M

MKEUpatriot

Гостин
Колку ли вашето поврзување и етикетирање на сите оние кои не се согласуваат со Гвујовата политика оди во полза на СДСМ, и сами не сте свесни.
Тоа се антивладини медиуми што значи дека Македонија има слобода говор.Тие треба да постојат но барем понекогаш да искритикуваат и она што се случува и во опозијата еден страшен процес на градење култ кон личност.Поебтата е колку се провладини а колку невладини

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Тоа се антивладини медиуми што значи дека Македонија има слобода говор.Тие треба да постојат но барем понекогаш да искритикуваат и она што се случува и во опозијата еден страшен процес на градење култ кон личност.
Ти како страстен подржувач на Никола Груевски и неговата политика, имаш најмалку право да продаваш некому морал околу градење култ кон личности.
Поебтата е колку се провладини а колку невладини
Запрашај се колку медиумите беа провладини а колку про-опозициони пред некоја година ?

Beowulf

Deep Fear
Член од
11 мај 2009
Мислења
362
Поени од реакции
35
Ќе видиме, времето ќе каже, зар е тешко денес да дојдеш на власт. Ќе понудиме 10% повисоки субвенции, 10% повисоки плати и Грујо и компанија ги праќаме на заслужен одмор. Плус добиваш влада на која можеш да се потпреш, влада која ти гарантира внатрешна стабилност и евроатлански интеграции. :smir:
Ако е толку лесно што не ја превзеде СДС власта на минативе парламентарни и претседателскиве избори?????????!!!!

Така е 10% повисоки субвенции, 10% повисоки плати, а што дадоја Бране и компанија во овие 20 години? Ја испустија државата, се исприватизираја, од чие време се денешниве стечајци и невработени?
И сега бараат од Грујо за месец да ја опорави штетата што СДС ја направи за 15-20 години.

M

MKEUpatriot

Гостин
Ти како страстен подржувач на Никола Груевски и неговата политика, имаш најмалку право да продаваш некому морал околу градење култ кон личности.
Запрашај се колку медиумите беа провладини а колку про-опозициони пред некоја година ?
ИМПУТАЦИЈА! Никола го почитувам како лидер кој ја однесе партијат во пет изборни победи.Јас верувам во идеа како и сите вмроовци што и се покажа со расчистувањето со Љубчо.Никола не е вечен ами моментален како и сите ние.И ајде со сериозности без иммпутации.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Branko is Back seems to have multiple personalities using Милојко and Ravnogorac and Ravnogorac..2 and Ravnogorac..4 and Branko is Back sharing the same computer. No soup for you! And you! And you!

:tapp:
ххехеххехе
не верувам некако дека е истиот ...некако речникот не им е ист.. ама сигурно од некој штаб се сите :)
бихачка почна да работи :)

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
ИМПУТАЦИЈА! Никола го почитувам како лидер кој ја однесе партијат во пет изборни победи.Јас верувам во идеа како и сите вмроовци што и се покажа со расчистувањето со Љубчо.Никола не е вечен ами моментален како и сите ние.И ајде со сериозности без иммпутации.
Нема никаква импутација.

Ете одговори ми, колкав е рејтингот на второпласираниот во анкетите, од партијата ДПМНЕ ?

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
овој Бране
НЕМА ШАНСА

ти мора да си го згрешил сонот
A ovoj Grujo pa?Nema shansi!

P.S.

Ne e greshka toa shto na bedzevite pishuvalo FYROM, tuku toa shto Mr. Stalin i Mr. Tender gi stavile tie bedzevi na svoite reveri.

Attachments

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
I vie li najdovte da kazhuvate neshto protiv Branko za toj shto pomognal vo gradenjeto na drzhavata?

A od B.C kakva ubaina vide toa da places da se vrati B.C
Eve kje te potsetam shto naprail Branko so eden postar post ili malku od arhivata :

Во времето кога некое пишлиме се двоумеше дал да стане боксер актер или економист, некој успеа без никаков конфликт да ја осамостои државата, да направи функционален устав, да оформи државни институции, да направи функционална дипломатија, да отвори амбасади и дипломатски претставништва во голем број држави, да создава пријатели низ светот, да оформи армија, да создаде денар наместо динар, да се избори со инфлација од 700%, да се соочи со двегодишно ембарго, и уште многу многу потешкотии со кои Македонија како држава се соочуваше се до крајот на конфликтот од 2001-ва....за да во 2006-та дојде Грујо и рече:
Нека биде светлина! Покорете се на Вашиот создавател!
Јас сум најдобриот економист, и ќе ве препородам!
И блесна портокалова светлина.
Ама нешто тоа економијата слабо ја учел во Прилепа града.
Невработеноста се зголемува, сиромаштијата расте, странски инвестиции нема, трговски дефицит најголем до сега.....

Виде дека тешко некако ќе му помине приказната со економскиот експерт, па реши да се стори патриот.
И би патриот.
Па сеуште ние не препородени, на пола препород не батали, и реши да ги препородува нашите во Поранешна Отоманска Покраина Грцијаи Бугарија.
И ги препороди.
На една страна фрчат писма, поштари......гулаби насекаде, ради бољи рејтинг.
А на друга Станишев го дупи у здрав мозок среде Скопје, а овој само глава му клима.
На една прес конференција вика дека името не го давал.
На друга дека идентитетот му бил најважен.
Ништо и од патриотизмот.

Сврти на Милошов и јака надворешна политика.
Тука сме јаки. Тука Грујо е цар.
Тука сме најдобри од сите пред нас.
Нема веќе дудлање на педофилите од ЕУ и НАТО.
Македонија без нив.....чекори кон подобра иднина.....велеа Кајганџиите.
Аха. Чекори.
Ама во кој правец ?
И пак ништо.
Рикверц по стариот пат.
Експериментот...неуспешен.

На ред дојде земјоделската препородба.
И тука би голем препород!
У секој град, у секое село.....Грујо стави по еден Sинго.
За да полесно им оди породувањето.
Браво царе.
Sинговците низ Македонија...ептен ги препороди.
И тоа со по два/триста хектари земја по Sинго.
Ама Sинго да е само во Кратово убаво ќе да е.
Sинго има и во Струмица, и во Велес, и во Неготино, и во Куманово, и во Долнени......
По еден Sинго во секое населено место.
Преродбата продолжува.

Море чек....чек.
Чееекај малку !
А борбата против корупцијата и криминалот бе...а ? А Бајруш?
Е да де. Бајруш.
А полицајците од царина ?
А Докиќ ?
А Змиско око ?
А Танески ?
А Југ.
А Хисен Џемаили ?
А продажба на оружје ?
А Бачило ?
А украден предмет за осомничени платени убијци ?
Борба против корупција и криминал со 90% паднати предмети...а!?
А 5,5 милиони евра за патриотски фискални?
А 3 милиончета у џеб на брачедот, а остали за избори ?
А фамили бизнис кој се занимава со енергетика ?
А Окта бе ? Шо бидна со Окта?
Окта уште чади, ама вас изгледа к.. ве боли.
Ви лупнаа розеви наочари и по некое евро за да не ви се гледа тоа чадот......а?
Миленко каде e? Или он чади само пред избори ?

А олигархот Штерјо што нели ја украде пола Македонија.....каде е? Демек ќе го апсевте?
А Механџиски ? Колку е сега побогат за разлика од пред три години...сте пресметале ?
А Sинго ? Колку денес тежи Sинго ?
А остали олигарси кои пред 2006-та не ги вадевте од уста?
Борба против корупција, борба против организиран криминал, борба против олигархија....дрн дрн јариња !?
Кого лажете бе...а ?
Мислите дека сите носат розеви наочари ?
Ни членовите во партија не ви веруваат веќе.

Каде е преродбата ?
Освен во устата на новокомпонираните сељачишта од интелектуалци, кои демек го креираат јавното мислење во државава.
Јадибурековци, Томиќи, Латасовци, Миленковиќи, перимозоковци бумбари, крави што летаат, реклами....што уште нема да измислите.

И од кога жестоките подржувачи на преродувањето увидоа дека нема веќе со што да го фалат преродбеникот, измислиа нова финта.
Немало поспособен моментално во државата, кој ќе ја води Македонија.
Туф туф туф.
Абе ова после седум/осум години да му го кажете на некој, има да се утепа од смеење.

Али тоа и не е толку битно.
Најбитно е дека:
Преродбата продолжува а Грујо е Цар!
Барем уште некоја година.

F

FallenHypaspist

Гостин
За 5 години кога ќе го преминуваме гратскиот плоштад ќе ги гледаме Бане и Фрчко како гнијат забоднати на мачот од Александровата статуа:nesum:...:helou::helou::helou:

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
O

Out Boy

Гостин

Еве го Бранко, спасителот...

Не, не Мојсеј, туку тоа долу лево.

M

MKEUpatriot

Гостин
Нема никаква импутација.

Ете одговори ми, колкав е рејтингот на второпласираниот во анкетите, од партијата ДПМНЕ ?
Анкетите се вештачки наместени платени-омилена реплика на опозиционерите

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Абе тешко вас на сите,за една тема се искаравте и 3 други теми смешавте,ако се изгазив од смеа :baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom