Апел до сосетката

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Ja ziveam vo kuka pa go nemam ovoj problem..megutoa ednas odam niz maalo i pominuvam niz edna zgrada,i op...pred mene paga vluska,ne ni zavitkana bvo hartija,onaka izvadena od gaki i frlena niz prozor..mi se zgadi od sve vo toj moment,neznam kako moze da postojat takvi luge be!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
cccc znaci ima edna kultura po drzavcevo nase na ,,visoko nivo,,.Abe so vakov narod li vo evropska unija .NIKAD.

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Еххх какви луге има значи гадови бе.Тоа ти е воспитање де...:nerv:
И стварно ми е мило што живеам у куќа и што не сум имала некоја ваква дешавка

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
loooooooooooooooooooooool
:pos2::pos2::pos2: :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
sto nema po makedonijava!!!!!!

N

NeMiRnA

Гостин
so se cudite,probuvala dali ke letne so krilcata c cc c zaostanti razmisljanja hhehehheeehheheh GROZNO mozam da zamislam nekoj da se dvizel dole u toj moment au nesakam da zamislam hehehehehehehehehehe ne se tacni beee

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Ко прво хигиена,второ култура и како трето КАТАСТРОФА од однесување...абре ајде сеа да почнеме сите да ги џиткаме влошките од прозор...абе ајде култура незнам

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Оваа заслужува некој да и направи чај од таа влошка.

baldzi

Fascination Never Ends!
Член од
16 јуни 2006
Мислења
176
Поени од реакции
3
Хихихихихиих :bravo:
Бре прост народ.....

+BaltaZaR+

The DeviL Ÿф±
Член од
7 јуни 2006
Мислења
72
Поени од реакции
1
Абе ова треба и кај мене да го стават за да и кажат на комшикава дека таа ги собира вампирите навечер на мезење!!!:pos::pos::pos::pos:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Имало и погадни ствари на нашиве простори...:nesum:

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Ова само кај нас може да се случи цццц:pishtoldz:pishtoldz

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
10
looooooooooooooooooool abe jako e ova ali i ja imam apel do mojata sosetka ja molam uvek koga doagam doma navecer da ne mi kisne na spiunka na vrata zs ja vlagam u vlez aona stalno se crta pred vrata zs ja slusam ali so e tragedija skoro stalno decko me ispraka i ko radio mileva vednas utredenta na moite da i e*am toa facata

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
Sina^ напиша:
looooooooooooooooooool abe jako e ova ali i ja imam apel do mojata sosetka ja molam uvek koga doagam doma navecer da ne mi kisne na spiunka na vrata zs ja vlagam u vlez aona stalno se crta pred vrata zs ja slusam ali so e tragedija skoro stalno decko me ispraka i ko radio mileva vednas utredenta na moite da i e*am toa facata
требаше ти да ја отвориш темава :pos2: :pos2: :pos2:

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Sina^ напиша:
Nekoi luge nemaat popametna rabota. Bog da cuva.:pop:

Kajgana Shop

На врв Bottom