Анџела, "гола" на -12 степени

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
E ako toa treba za da stanes poznat.....utre izlagam "kako od majka roden" direktno na "Rekord" i cekam 5-ka...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Елате при мене да позирате, на - 25/6 да ве видам, ни туле ни маде нема да имате, а на женките не тесна, собрана, ами збрана, ко да нема отвор.

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
Ејјј не ми се верува кое внимание ви го зема оваа анџела, wanna be манекенка од 7 одд али никако да и успеа, па мора да се соблака, за да ја видат лугето. Типката која на плажа со шминка и пудра едно кило и со штикли одеше. Сеа се прави цура ипол. Врска нема, гадна е ко ***

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.513
smizlicka напиша:
a sto ste zapnale pa za ovaa angela pa koooolku e samo grda
Леле, не ми се верува еј.

Љубоморна си и на Анџела! :ija:

Не ја знам во живо - за сликата зборам. Не дека е лепотица, ама по што заклучи дека е грда живти се'? :coffee:

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
Acid напиша:
Леле, не ми се верува еј.

Љубоморна си и на Анџела! :ija:

Не ја знам во живо - за сликата зборам. Не дека е лепотица, ама по што заклучи дека е грда живти се'? :coffee:
Ајде јас цврсто стојам дека е грда, ругобава, уффф ми се лоши кога ке помислам на нејзе, не па кога ке ја видам. Ејсид плс катанец на темава.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.513
Неможе.
Еве ја уште еднаш за инает. :pos:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Леле ама е дебела : како торта на три спрата у тоа меот е !!!!

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
Macedalien напиша:
Леле ама е дебела : како торта на три спрата у тоа меот е !!!!
Заборавив да кажам, Анорексична беше пред 4 години, уф грдотијааа, најголемата бештија (заедно со другарка и) во Скопје.

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
danas se klinke satiru od kurca!:star:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Шо кажа ѕвер? Извини ама ептен не те разбрав а праам социо-политичка наука врз феноменот Анџела : не смее да ми побегне ниту еден параметар!!! :star:

Toreador напиша:
Водка, бејб
Е ова ти се вика ШШШШШШШШШШШШМЕККККККККК!!!!! Водка пази на задникот :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Море шо сте запнале сите Анџела ваква Анџела таква, ај признајте дека сите сакате да и го „тииит” по еднаш, а може и два пати.... :) :) :)

Kajgana Shop

На врв Bottom