Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

II фаза: За кого ќе гласате на локални избори 2021?

• СДСМ

Гласови: 17 7,2%
  • ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 65 27,4%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 108 45,6%
  • ДУИ

Гласови: 6 2,5%
  • АЛИЈАНСА НА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 2 0,8%
  • БЕСА

Гласови: 2 0,8%
  • ДПА

Гласови: 1 0,4%
  • Друга партија (ќе пишам за која)

Гласови: 13 5,5%
  • Независен кандидат (ќе пишам за кого)

Гласови: 23 9,7%

• Вкупно гласачи
    237
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 јуни 2009
Мислења
178
Поени од реакции
350
Sto da ti kazam epten mu nastetil, trebase da go ostavi da gnie po zatvori za Global, a ne da go abolicira, pa togash nemashe da ima ni Zaev, ni Zaevica.
A, i ovoj Buckovski, ako se sekjavam dobro, posho dete bev, neli toj istiot Branko go abolicirashe i nego za tenkovski delovi.

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.515
Поени од реакции
16.694
Sto da ti kazam epten mu nastetil, trebase da go ostavi da gnie po zatvori za Global, a ne da go abolicira, pa togash nemashe da ima ni Zaev, ni Zaevica.
A, i ovoj Buckovski, ako se sekjavam dobro, posho dete bev, neli toj istiot Branko go abolicirashe i nego za tenkovski delovi.
ОХИ... имаше Буч правосилна за Апсаана, ама се направија сите на удрени ; ѓоа тој бараше уште едно мислење од Врховен или Уставна жалба не се сеќавам точно, не доби одговор од највисокиот суд, не го собраа в затвор и ѓоа се тоа си застари... а другите осудени за тенковски делови си одлежаа...
а и Груки бараше се тоа ИСТО ама не му одобрија ништп..
Нај интересно е за ех ех министер за болест Владо Димов...тој избега како Груки, дури беше фатен во Варшава ама бидејќи имаше Бг пасош НЕ НИ ГО ИСПОРАЧАА...
Се водеше како бегалец, ама пред 2-3 години се врати и работи во Систина како хирург, а немаше никаква Ревизија на постапката или што и да е друго, немаше многу ни по медиуми детали
.. туку ме интересира, отиде ли на излежување на затвор во Ерменија нашиот Дипломат фатен во Сербиа ?

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Во тек се апсења на луѓе блиски до власта, обвинители, соработници и вработени во АНБ ( Агенција за национална безбедност).
За уцена и рекет.

Уапсените се Михаил Младенов познат по неговото сведочење како заштитен сведок во случајот 27.април, а второто лице е Вилијам Шекл, американски државјанин за кој постои информација дека е вработен во АНБ.

Двајцата го користеле нивното познанство со обвинителката Русковска, заканувајќи се дека токму таа води кривични истраги против рекетираните лица, за што барале пари од жртвите со цел да ги „спасат“ од понатамошна кривична истрага.

FB_IMG_1636046286628.jpg

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.309
Поени од реакции
15.470
БРТ е нај-шибицарското можно решение за еден огромен проблем за скопје. Масовен јавен превоз. Зошто ниту имаат проектански бироа, ниту имаат градежни фирми, ниту имаат организациски структури да направат железнички јавен превоз низ градот ( кое е единственото вистинско решение) они го одбираат решението каде што има најмалку работа а всушност не решава ниту еден проблем.

БРТ по тоа како функционира е ништо повеќе одколку фенси-име за "едната лента е само за автобуси".
дур сме кај шибицарењето....пријатели албанци со сигурност тврдат дека прв занает на Груби бил како експерт-демонстратор за таа област на камени мост....

Член од
12 март 2009
Мислења
20.515
Поени од реакции
16.694
ОХИ... имаше Буч правосилна за Апсаана, ама се направија сите на удрени ; ѓоа тој бараше уште едно мислење од Врховен или Уставна жалба не се сеќавам точно, не доби одговор од највисокиот суд, не го собраа в затвор и ѓоа се тоа си застари... а другите осудени за тенковски делови си одлежаа...
а и Груки бараше се тоа ИСТО ама не му одобрија ништп..
Нај интересно е за ех ех министер за болест Владо Димов...тој избега како Груки, дури беше фатен во Варшава ама бидејќи имаше Бг пасош НЕ НИ ГО ИСПОРАЧАА...
Се водеше како бегалец, ама пред 2-3 години се врати и работи во Систина како хирург, а немаше никаква Ревизија на постапката или што и да е друго, немаше многу ни по медиуми детали
.. туку ме интересира, отиде ли на излежување на затвор во Ерменија нашиот Дипломат фатен во Сербиа ?

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.876
Поени од реакции
36.921
Каква јебена држава еј. Ќе се испопикаат во АНБ куртони полуписмени и изиграваат мафијаши и рекетари со значка. Во факинг разузнавачка агенција се занимаваат со рекетарство. Не катанец, да се полие со бензин и да се запали државава.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.510
Поени од реакции
9.336
Во тек се апсења на луѓе блиски до власта, обвинители, соработници и вработени во АНБ ( Агенција за национална безбедност).
За уцена и рекет.

Уапсените се Михаил Младенов познат по неговото сведочење како заштитен сведок во случајот 27.април, а второто лице е Вилијам Шекл, американски државјанин за кој постои информација дека е вработен во АНБ.

Двајцата го користеле нивното познанство со обвинителката Русковска, заканувајќи се дека токму таа води кривични истраги против рекетираните лица, за што барале пари од жртвите со цел да ги „спасат“ од понатамошна кривична истрага.

Прегледај го приврзокот 312231
Мене ми е интересен следниов дел

Во моментот Вилма Рускоска бара запленување на компјутерите на вклучените лица од АНБ, на што Виктор Димовски се спротивставувал.

Главниов на АНА уште и ги штити, фали уште заев да се јави кај Вилма да ургира да се стопира акцијава, која багра ја окупира државата, маме им ебам предавничко.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.515
Поени од реакции
16.694
Мене ми е интересен следниов дел

Во моментот Вилма Рускоска бара запленување на компјутерите на вклучените лица од АНБ, на што Виктор Димовски се спротивставувал.

Главниов на АНА уште и ги штити, фали уште заев да се јави кај Вилма да ургира да се стопира акцијава, која багра ја окупира државата, маме им ебам предавничко.
треба да побара питбулката од Брнз едно комбе со агенти од деа и да ги апси и Виктор и Оливер, исто како во Прилеп што го уапсија тој цајканот... патем само џандарот уште не признал, ако мисли дека времето работи за него се зезнал

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Не знам кој од тука чекаше анализа од Васко Ефтов. ама моментално има лајв на јутуб кај него на канал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom