Анаболни стероиди и последици од нивното користење

S

Stef Bachatero

Гостин
Па не може човечкото тело толку мускули да има без одредени состојќи.
Плус хипертрофија на мускулите не се случуваат само на скелетните туку и на мазните.
Така да ако сакаш да си фрик,секогаш ќе има последици :)

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Најомилена група на соединенија ми се стероидите, да прочиташе Вудвард што пишале некои членови ќе си ја угаснеше цигарата од челото. Стеоридите се чудо во медицината, таткото на синтетичката хемија на стеоридите потрошил дури 20 години за да ги синтетизира, а да не зборам колкава улога имаат сеуште во медицина, а то што некои батиња се шибаат со стеориди можам да им кажам: Адисонова болест, хипергликемија, резистенција кон инсулин, диабетис, остеопороза, анкциозност, депресија, катаракта, аменореја, глауком, листата е долга.
имам читано многу за ова и ако ти се наоѓаат добри материјали пушти ми во пп, или пиши ми ќе ти дадам маил. АКо немаш во електронска форма некое книжуле да ми препорачаш. Имав земено биохемија од медицина читав но тоа што го барав конкретно не го најдов, таму повеќе е објаснување поопшто и многу кратко. Денес колку само се застапени веќе не е нормално, иако во последно време излегуваат се повеќе батици со кеш кои се удираат дирекно на HGH иако и е височка цената, а и местата од каде што се набавуваат се несигурни и незнаеш што ти се продава. Ако имаш особено нешто за тестостерон енатат пушти ми материјали иако не е многу посакуван во овој спорт уште тој може да се земе од легални места :)

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
имам читано многу за ова и ако ти се наоѓаат добри материјали пушти ми во пп, или пиши ми ќе ти дадам маил. АКо немаш во електронска форма некое книжуле да ми препорачаш. Имав земено биохемија од медицина читав но тоа што го барав конкретно не го најдов, таму повеќе е објаснување поопшто и многу кратко. Денес колку само се застапени веќе не е нормално, иако во последно време излегуваат се повеќе батици со кеш кои се удираат дирекно на HGH иако и е височка цената, а и местата од каде што се набавуваат се несигурни и незнаеш што ти се продава. Ако имаш особено нешто за тестостерон енатат пушти ми материјали иако не е многу посакуван во овој спорт уште тој може да се земе од легални места :)
И тестостеронот не е сигурен за земање, тие сите поминуваат лесно од еден во друг со ароматизација. Да селектирам некој материјал и ќе ти пратам ;)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.530
Кои глупости се изнапишани на првите страни човече, не ми се верува.

Kajgana Shop

На врв Bottom