Албанците масовно ја напуштаат Грција

Arta

I AM THE YUMMY PIE!
Член од
26 јуни 2011
Мислења
142
Поени од реакции
49
Имаше состанок на масонската ложа , ќе дојдам утре во 15 до 1 кај рекорд со Елвис Присли и Хитлер. Кисче.
dojdi ke ti gi secam testisite i ke ti gi dadam da gi jades, podobro ke ti sluzi edno pussy tebe :)

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Што? Зарем дозволиле Албанци да се приклучат на форумов?
Ех, до кај отиде светов....

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
dojdi ke ti gi secam testisite i ke ti gi dadam da gi jades, podobro ke ti sluzi edno pussy tebe :)
Фала ти.
п.с. темава е отидена оффтопик бајаги, слободно може да се бришат постови :)

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Што? Зарем дозволиле Албанци да се приклучат на форумов?
Ех, до кај отиде светов....
хахаха, да да Албанците се приклучени на форумот, но ти глеј прво среди го твојот потпис, не излегувај толку глуп.

Ако сакаш да пишуваш на англиски, барем гуглај по нетот, и не се брукај, не се пишува: Macedonija (so ј), туку само Macedonia, и не се пишува: Gey, tuku Gay.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Секоја чест за исклочоци ама во глобала дека се нецивилизиран мислам недоволно се.Мислам дека најдобро отценуваат тие шо живеат со нив а не некој што ги мрази а немал никаков контакт.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
хахаха, да да Албанците се приклучени на форумот, но ти глеј прво среди го твојот потпис, не излегувај толку глуп.

Ако сакаш да пишуваш на англиски, барем гуглај по нетот, и не се брукај, се пишува: Macedonija (so ј), туку само Macedonia, и не се пишува: Gey, tuku Gay.
hahahaha, pa site znaat deka gey se pisuva, vaka ti ispagas glup. hahahahah

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
У пичку матер отиде, ама ајт...
Закон сте, нема што. Верував дека би можело да се случи да не ви се вклучени детекторите и сериозно да го перцепирате и напишаното и новиот профил, ама не претпоставував дека баш сите така би изреагирале.
Знам дека не сум интересен више (како што исправно забележа еден член), но тоа не ми ни беше никогаш во намерите.
Во секој случај, единствениот заклучок кој може да се извлече кај ваквите теми е дека поразителна е интезивноста на анимозитетот кој го чувствуваме, на разни нивоа, едни кон други - Грци кон Албанци, црни кон бели, вардарци кон пелистерци, патриоти кон соросоиди, па и мажи кон жени во некои случаи (види таму у форум Љубав и еротика). (секако и обратно)
Тоа е тоа. Сите си имаме свои множества и подмножества.
А не мора така ...

Arta

I AM THE YUMMY PIE!
Член од
26 јуни 2011
Мислења
142
Поени од реакции
49
hahahhaaha lool

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Закон сте, нема што. Верував дека би можело да се случи да не ви се вклучени детекторите и сериозно да го перцепирате и напишаното и новиот профил, ама не претпоставував дека баш сите така би изреагирале.
Знам дека не сум интересен више (како што исправно забележа еден член), но тоа не ми ни беше никогаш во намерите.
Во секој случај, единствениот заклучок кој може да се извлече кај ваквите теми е дека поразителна е интезивноста на анимозитетот кој го чувствуваме, на разни нивоа, едни кон други - Грци кон Албанци, црни кон бели, вардарци кон пелистерци, патриоти кон соросоиди, па и мажи кон жени во некои случаи (види таму у форум Љубав и еротика). (секако и обратно)
Тоа е тоа. Сите си имаме свои множества и подмножества.
А не мора така ...
"Бројка", уште кога беше "бројка" престана да бидеш сериозно сфаќан...

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
I komu ispadna deka mu e najdolg?! ima mod ovde da izbrise sranjava sto sve gi pisale.

Kajgana Shop

На врв Bottom