Ако би можеле да бирате, каде и со кого би сакале да сте сега?

Член од
27 јули 2011
Мислења
216
Поени од реакции
94
Во моментов би сакала да сум сама на Месечината и што подалеку од земјава и луѓево

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Сам, на некое село во дрвена куќичка во Австрија.

Член од
23 ноември 2008
Мислења
27
Поени од реакции
3
Во кревет со своите соништа...ах воа кафе шо ми направи да не можам да си заспијам :cautious:

Член од
28 октомври 2011
Мислења
37
Поени од реакции
2
јас би сакала да е лјато и да сум на нјакој екзотичен остров со пријатели и да правим простотии:)
--- надополнето: Oct 30, 2011 9:05 AM ---
јас би сакала да е лјато и да сум на нјакој екзотичен остров со пријатели и да правим простотии:)
--- надополнето: Oct 30, 2011 9:06 AM ---

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Јас сакам да сум на некој остров, Бора Бора, Малдивите, Хаваи и слични. И да бидам САМ, да си уживам. Без некој да ме замара. Со еден збор-да си кулирам. ;) Но само еден пријател ќе си земам со него, кој што цел живот неможам со него-ЛАПТОПОТ.

С

Сатори

Гостин
Комплетно сама, со сите дела на Кундера и Достоевски до мене, во некоја планинска куќа во Швајцарија додека надвор врне снег и јас пијам чај и читам пред каминот.
Аххх, толку убави соништа. :)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Ма какви хаваи куба или некој сосема друѓи . ќе бидам задоволен ако сум во охрид .. !! :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Сакам да сум во моментов во Ликвид во Охрид, да нема никого внатре, да си седам на терасата, а типацов позади мене седнат на столче да ми ја пее песнава:

Така фино да си искулирам за цел живот.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Леле егоисти ееееј

Ја би седел на некоја плажа на ХАВАИ и би ја пеел Always Look on the Bright Side of Life

Kajgana Shop

На врв Bottom