Ако би можеле да бирате, каде и со кого би сакале да сте сега?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Со Ферги, играчите на Јунајтед, онака само да ги гледам како се спремаат за најважниот дел од сезоната, т.е најважните 4-5 натпревари :)

П

Пепси_

Гостин
во парк во парк...... со не ви кажуам со кој шо е битно сеа :) :)

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Хммм би било фино сега да можев да замижам и да се најдам во Њујорк. Или, Египет, или Лондон, или Будимпешта, или Загреб, или Истамбул, или Индија, или ХонгКонг... Или на Копакабана, или ПортоРико, или Шпанија, Аргентина, Африка, може на кратко и да навратам до некоја тропска прашума, да видам како е во пустина, да тркнам и до Париз, Рим, Милано, некое француско селце, би сакала да видам како е на врвот на Хималаите, на некоја совршена плажа, да јадам пица во Наполи, да тркнам и до некое клубче у Вегас, секако, до Холивуд, Л.А., би сакала да се повозам со некое мало ама безбедно бродче по некое езеро или море или океанче каде водата е кристално бистра и може да се види цел жив свет внатре, да нурнам длабоко и да се најдам меѓу куп животинки кои се несекојдневни за ние, живеачите на копно... Би сакала некое време да поминам во некој свет храм каде луѓето се посветени на пронаоѓање на мирот, или да тркнам до место каде би можела да научам многу за будизмот, би сакала да трчам и да се смеам во некоја многу голема ливада цела со цвеќе, шарена, среќна... Аххх... Само да можев да замижам и да се најдам на некое од овие местенца...
А, да. Со моите драги личности :)

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Калифорнија... небитна е персоната со која што, туку што таму и понатаму :)

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Јас би одбрал само со кој да бидам ,местото не е битно

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Со Тамара во кревет, изглеа до утре ќе треба да чекам :(

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
На Акапулко,Бахами или некаде во Шпанија или Мексико со дечко ми:love:... Иако кога ке подразмислам малку нема да ми дојде лошо тоа да биде Колин Фарел :giggle:

С

сашенко

Гостин
Дома.Еј, не е можно.Само што пишав дека сакам да сум дома се телепортирав до дома.Wow, ова мора да го пробате.Ама изгледа работи само кога не сте дома а сакате да бидете дома.Ова изгледа доаѓа како новитет на кајгана.Ке треба во прилагодувања да си ја активирате вашата куќа како save house и кога нема да сте таму само посакајте и пишете овде на темава и ке се телепортирате до дома.Чудесно...

Член од
11 јуни 2011
Мислења
249
Поени од реакции
166
моментално сум за в кенеф....и то сам друг со мене не верувам дека че издржи хехех

Kajgana Shop

На врв Bottom