Ако беше последната личност на планетава, што ќе правеше?

Член од
26 јуни 2008
Мислења
79
Поени од реакции
3
emi neznam sho ke pravam verojatno ke brojam ovci ...od dek da znam ke se dosaduvam neznam bez drustvo:)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Абе темава ме тера да размислувам и си викам јас у себе: Шо да праам, па 100 % би се мрднал тоа би значело крај на светот бре будалиииии. Алооооооооо, па што ви е на вас бре:pos2:

MakaRa

хајперактив
Член од
19 јуни 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
direktno samoubistvo od nekoe povisoko mesto :nesvest:

С

Спенсер

Гостин
хххммммм,па би пробал да создадам нешо клон,ке се дружам со мајмуни:pos2::pos2::vozbud::vozbud:

Член од
4 јануари 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
Ваљда би направил нешо некоја работа шо после мојата смрт коа ке дојде некој нов свет да откријат некогаш дека на таа територија живеел некој или нешо

Член од
22 ноември 2008
Мислења
415
Поени од реакции
11
Во прво време малку ќе уживам во мир и тишина (нешто за кое имам заборавено како изгледа), ама после... веројатно ќе си измислам другарче :kesa:

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
Па незнам што би правела... Првично ќе сум одела негде да се уверам да не случајно останал уште некој, а после тоа ќе си кулирам и ќе чекам да се случи некое чудо, зошто сигурно ќе има причина зошто само јас сум останала на Земјава.
:salut:

E

`EsCaPe`

Гостин
Ќе лудувам, ќе испокршам се живо.. Ќе шетам и одам кај ми душа сака.
И кога ќе ми здосади се тоа, ќе се фрлам од зграда, да пробам и летање.

:pipi:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
би умрел од страв!којзнае колку е страшно да се биде сосем сам!:nesvest:

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Zeznata situacija, ali ja konstantno bi barala nekoe resenie i bi se nadevala na nekoe cudo, neso so ke me spasi.

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
ќе си се шетам низ светот... и можеби ако најдам нешто со што ќе може да вратиш живот би вратил жена некоја и би работел да ја вратиме планетава назад хаха

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
Во ситуација да веке имало жив свет а само јас сум останала...е тогаш ке пробам се што не сум пробала...макар сама..и ке се утепам.:pipi::pipi:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Ќе отидам на аеродром,ќе се качам на авион и ќе учам да летам,ако ми успее у реду,ако не ќе им се придружам на останатите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom