Адреналин!

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Ја отварам темава пред се пошо можам да речам дека сум зависник од адреналин, имам мн го*на праено само за да ми се покачи тој адреналин ама сварно е филинг, нешто шо ми е животна желба е банџи џампинг ама кога тогаш и тоа ќе се деси,па коа ќе се деси ќе ви раскажувам,ај сеа вие кажете како стоите со адреналинот и што последно направило да се качи вашиот адреналин до максимум? Поздрав!!:zlo:

DBG

Член од
26 март 2007
Мислења
212
Поени од реакции
6
Адреналин а,епа ок види вака...има доста дешавки али така последна ми е влечење со кола а јас на ролери,тркалцата цуреа максимално со 95км на час//лудило зими се

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
DBG напиша:
Адреналин а,епа ок види вака...има доста дешавки али така последна ми е влечење со кола а јас на ролери,тркалцата цуреа максимално со 95км на час//лудило зими се
закон ејј!!!!
само тоа може да биде и мн болно!!!

DBG

Член од
26 март 2007
Мислења
212
Поени од реакции
6
BEZSTRASNIOT напиша:
закон ејј!!!!
само тоа може да биде и мн болно!!!
а ако правиме муабет за болно,се имам пуштано од водно надоле по некои си козји патеки без кочници,али болно е тоа што прелетав една грмушка наместо да закочам Закоон.Jackass гомна да јадат...

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Ќе заборавев!!!
Се предупредуваат сите форумџии да не пробуваат се што ќе се спомне во оваа тема ако не се доволно спремни!!!!!:)
шала на страна сериозно, не пробувајте се!!!

Член од
5 април 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
Pa koga bev vo vojnata (Tanusevci),tie sto bile znaat na sto mislam.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
па пред 2 недели скоро ми беше адреналиот на високо ниво..се тркавме со една девојка со коли во автокоманда доле..таа стиска јас стиксам а семафори црвено и двајцата шишнавме ..али така возбудата беше на високо ниво

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
За некој ствари сварно ви љубоморам:)

CT

Член од
21 февруари 2007
Мислења
384
Поени од реакции
2
Ne sum bash zavisnik, ustvari ne sum ich. Inache ti odgovara nikov so temava, Bezstrashen :)

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
не сум баш некој голем зависник од адреналин, ама го покачив адреналинот на максимум пред 3 години кога скокнав од Кукуле Охрид, ке се мрднев, не знам како да опишам

B u S a V

It's clue to madness
Член од
17 април 2007
Мислења
67
Поени од реакции
4
Vi ima nekoj staveno repertirana puska na glava e toa da vidite koj adrenalin e!! Dodeka bev vo vojska bevme na granica so grcija i bevme smesteni vo izmegu zonata zasto toa sega so novata podelba e makeonska teritorija! Taka na straza vecerta dodeka se maftav natamu navamu resiv da otidam do grckata linija mi kazaa deka imale ubava crkva pa si rekov aj da zirnam. Abe samo sto stignav do toa zicata koga mi izripa eden Grk od edna grmuska i pocna da se dere so puskata svrtena nakaj mene! pocnav i jas da se deram i da se potfakam i jas za mojata i koga covekov repertira i spremen da puka! E da znaete slednite 15 sec kolku mi bese adrenalinot pokacen! Da gledas cevka i da neznaes dali ke te upuka kopiljot ili ne!!! Abe gomno mi smrzna!! Leka poleka pocnav da se vrakam nazad se svrtev i si dojdov do karaulata!! Leeeee im kazuvam na drugarive ne mi veruvaa!! Kopileto mozese komotno da me upuka i da ne odgovara nisto ama ..... jebiga imav sreka u vreka!!!

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
кој е адреналин џанки, лично му препорачувам пуштање по спуст патека ама ко што го прават тоа професионалните алпски скијачи каде се стигаат брзини до 90 км на час, или пак бидејќи некако сме кратки на снег последниве години почнете со падобранство тоа нависитна знае да дигне адреналин.

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Да да оддамна размишљам за падобранство само не сум доволно информиран, а татко ми ме тера да идам шо е најтрагично,да не знаете како иде упис ова она?

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Адреналинот ми беше највисок минатото лето кога ме влечеа со чамец а јас бев во гума.Живо лудило беше, ама и многу болно.Ептен беше јако како те креваат брановите а потоа силно удираш долу.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Не сум некој зависник од адреналин, но некогаш знае да биде интересно. Особено кога го имав моторот, луди случки. Бркање низ град, лудо возење по рид... кога ке се замислам што се можело да се деси, сега страв ме фаќа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom