Адреналин!

Член од
4 јануари 2008
Мислења
611
Поени од реакции
9
Можеби ќе звучи невозбудливо, ама пуштање од средно водно до државна со точак без кочници..... можеби и до 100-ка стигнав, не знам...

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Епа јас на пример имам работа која скоро секогаш ми го крева многу адреналинот.Мојата работа е електричар.Знам дека за многу луге тоа е само обичен занает но сепак ако незнаеш да се заштитиш и ако не внимаваш повеќе можеш лесно да настрадаш.Било каква грешка не е дозволена и ако настане се плаќа некогаш и по цена на животот.Имам работено по многу објекти каде што има стари инсталации и кабли со недоволна изолација па затоа и на екипава наработа ни се имаат многу случки случувано што навистина го крева адреналинот до даска.:vozbud: Незнам ама со текот на времето си се навикнав полека полека но сеуште додека буричкам по разводни кутии и спратни табли секогаш сум со кренат адреналин до max оти незнам што можам да допрам несакајки...:smir:

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Мотор ми крева адреналин и еднаш настрадав ( ме пукна ептен ), онка правец и турирај и си викам ај далеку е кривинава ќе прими уште и го промив едно 15м се влечев по него:).

Член од
15 јуни 2007
Мислења
50
Поени од реакции
2
Епа јас на пример имам работа која скоро секогаш ми го крева многу адреналинот.Мојата работа е електричар.Знам дека за многу луге тоа е само обичен занает но сепак ако незнаеш да се заштитиш и ако не внимаваш повеќе можеш лесно да настрадаш.Било каква грешка не е дозволена и ако настане се плаќа некогаш и по цена на животот.Имам работено по многу објекти каде што има стари инсталации и кабли со недоволна изолација па затоа и на екипава наработа ни се имаат многу случки случувано што навистина го крева адреналинот до даска.:vozbud: Незнам ама со текот на времето си се навикнав полека полека но сеуште додека буричкам по разводни кутии и спратни табли секогаш сум со кренат адреналин до max оти незнам што можам да допрам несакајки...:smir:
struja e imenka od zenski rod sto ne mozeme da ja dopirame so gola raka prijatele

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
struja e imenka od zenski rod sto ne mozeme da ja dopirame so gola raka prijatele
хахаха
онтопик:обожавам кога адреналинот ми е до максимум уффф,добро не сум некој зависник ама го сакам тоа чувство!Не сум зависник зш обично сите што се адреналински работи се и опасни и затоа избегавам!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не сум дефинтивно адреналин зависник.
Мирна сум,онака убаво и споро си го живеам животот без банџи џампинг,без брзо возење (тоа многу го мразам) и без тие некои останати пропратни ствари.
Сакам да сум си стабилна на две нозе.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Адреналин зависник у секој случај, сакам опасни ситуации.., се сеќавам коа бевме на планинарење последен пат на цоцин камен, беше лудница, за малку не изгинавме, ама вредеше...:)

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Адреналинот е добра работа, ама да си зависник од адреналин... :nenene:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Не сум некој адреналин зависник... Ко помал повеќе сакав Xtreme ствари да изведувам, но како поминува времето се` помалку и помалку. А да гледам Екстремни спортови? Па Освен таков и игимнастика друг не ми претставува некојасатисфакција (освен кога ние сме застапени во светско првенство). Најмногу од екстремните гисакамониесо скејтборд и велосиопеди.

Г

Гоццццце

Гостин
Не сум дефинтивно адреналин зависник.
Мирна сум,онака убаво и споро си го живеам животот без банџи џампинг,без брзо возење (тоа многу го мразам) и без тие некои останати пропратни ствари.
Сакам да сум си стабилна на две нозе.
Не ти е досаден животот?

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Не што не сум зависна од адреналин туку неможам да го поднесам.
Едноставно телото не му поднесува голема доза на адреналин,сигурно има некој хормон што влијае на тоа .

Не дека не сакам да скокам банџи во океан,туку мислам дека нема да го преживеам тоа.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Не сум некој зависник од адреналин, но некогаш знае да биде интересно. Особено кога го имав моторот, луди случки. Бркање низ град, лудо возење по рид... кога ке се замислам што се можело да се деси, сега страв ме фаќа :)
Исто и јас :Dzver:

DespaiR

Narc0tic
Член од
5 октомври 2007
Мислења
205
Поени од реакции
1
УУУ во Грција (порано) во Ватерленд.Уф шо филинг беше.Прејако.
Обожавам адреналин. :party1:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Адреналин најмногу на мотор, џиткање од дрво ко мала и кога ме возат брзо:)
А, би сакала да пробам банџи, уууффф!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom