Супер е, само не ти требало да ги додаваш деталите на хаубата (во средината). Без нив многу подобро ќе изгледа. А да, задницата може да се спушти, како трактор е дигната.1:24 Burago 1997 Corvette-Infelix.Prvo avto sto sam sam ga sredija.Ocekuju kometari za dizajn Прегледај го приврзокот 89265Прегледај го приврзокот 89266Прегледај го приврзокот 89267Прегледај го приврзокот 89268Прегледај го приврзокот 89269
Da gi prefarbam(koju boju?) Ili da gi smenu ?само да ги сменис БАНДАСИТЕ НЕ И СТОЈАТ
На кобрата бандажите се претерано големи и ич не се реални, посебно не за масл кар. Инаку на корветата да ги офарба бели како винилите, ќе изгледа топ.[DOUBLEPOST=1397332112][/DOUBLEPOST]ЈАС МИСЛАМ НИСКО ПРОФИЛНИ АКО ПРАШУВАШ ЗА БОЈА ЦРНА ВИДИЈА МОЈАТА КОБРА ЗА БАНДАШИТЕ КАКВИ МИСЛАМ ЈАС КОБРАТА Е НА СРАНИЦА 65 ВИДИГИ ПА КАШИ
Најлесно, офарбај ги бели (мислам поубаво ќе стојат него ли црни), со истата боја со што си ги фарбал винилите.Da gi prefarbam(koju boju?) Ili da gi smenu ?
Iskreno ne mi se svigav tuneri ja sakam da si ostane kako fabrika sto ga e zamislila ama fala za mislenje [DOUBLEPOST=1397412216][/DOUBLEPOST]ЈАС МИСЛАМ НИСКО ПРОФИЛНИ АКО ПРАШУВАШ ЗА БОЈА ЦРНА ВИДИЈА МОЈАТА КОБРА ЗА БАНДАШИТЕ КАКВИ МИСЛАМ ЈАС КОБРАТА Е НА СРАНИЦА 65 ВИДИГИ ПА КАШИ
Ja mislese da isfarbam beli ama mnogo ke bide belo avto sg za sg ke simostanev takoj a za natam mos predni ke bidev pomaragasti a zasni beli isto fala za mislenje[DOUBLEPOST=1397412398][/DOUBLEPOST]Isto ako sakate da mi pomognete imam tri dobri idee ama ednonavto.imam mini samo neznam kako da ga napravu se mislu izmegu pro-tourer, monte carlo rally ili kako na mr.bean mini pisete sto misliteНа кобрата бандажите се претерано големи и ич не се реални, посебно не за масл кар. Инаку на корветата да ги офарба бели како винилите, ќе изгледа топ.[DOUBLEPOST=1397332112][/DOUBLEPOST]
Најлесно, офарбај ги бели (мислам поубаво ќе стојат него ли црни), со истата боја со што си ги фарбал винилите.
Немој портокалови, нема да одговара. Не сум сигурен, од сликата колата е црвено/бела или портокалово/бела ?? Дека спомнуваш портокалова боја, затоа. Ако не, остави ја вака како што е.Iskreno ne mi se svigav tuneri ja sakam da si ostane kako fabrika sto ga e zamislila ama fala za mislenje [DOUBLEPOST=1397412216][/DOUBLEPOST]
Ja mislese da isfarbam beli ama mnogo ke bide belo avto sg za sg ke simostanev takoj a za natam mos predni ke bidev pomaragasti a zasni beli isto fala za mislenje
Portokalova eНемој портокалови, нема да одговара. Не сум сигурен, од сликата колата е црвено/бела или портокалово/бела ?? Дека спомнуваш портокалова боја, затоа. Ако не, остави ја вака како што е.
Аха, на сликите ми личи на црвена, затоа те прашав. Е па или смени ги за други или остави ги какви што се. Те прашав и пред тоа, дали може да се спушти задницата ?? Ептен е дигната, како на џип. [DOUBLEPOST=1397416930][/DOUBLEPOST]Portokalova e
Според мене, прави ја рели верзијата, има бајаги работа, ама ептен ќе го личи. Ако не, про турер верзијата, таа не е тешка за изведување. Имам и јас нешто слично изведено во размер 1/18. Види го тука, на средина на страната. Инаку сега колата ја има @Andreja28 .Iskreno ne mi se svigav tuneri ja sakam da si ostane kako fabrika sto ga e zamislila ama fala za mislenje [DOUBLEPOST=1397412216][/DOUBLEPOST]
Ja mislese da isfarbam beli ama mnogo ke bide belo avto sg za sg ke simostanev takoj a za natam mos predni ke bidev pomaragasti a zasni beli isto fala za mislenje[DOUBLEPOST=1397412398][/DOUBLEPOST]Isto ako sakate da mi pomognete imam tri dobri idee ama ednonavto.imam mini samo neznam kako da ga napravu se mislu izmegu pro-tourer, monte carlo rally ili kako na mr.bean mini pisete sto mislite Прегледај го приврзокот 89361Прегледај го приврзокот 89362Прегледај го приврзокот 89363
Fala za mislenje ja nemozu da se odlucu i zatoj prasa a za corvettu moze da se spustiАха, на сликите ми личи на црвена, затоа те прашав. Е па или смени ги за други или остави ги какви што се. Те прашав и пред тоа, дали може да се спушти задницата ?? Ептен е дигната, како на џип. [DOUBLEPOST=1397416930][/DOUBLEPOST]
Според мене, прави ја рели верзијата, има бајаги работа, ама ептен ќе го личи. Ако не, про турер верзијата, таа не е тешка за изведување. Имам и јас нешто слично изведено во размер 1/18. Види го тука, на средина на страната. Инаку сега колата ја има @Andreja28 .
Работи форумот.Синоќа се логирав,ама имав прблем со imige shack го направиле trial верзија.И ја би да се префрлиме, колку пати пробавме и ништо. Да го најдеме админот само, тука беше на форумов.