- Член од
- 13 април 2010
- Мислења
- 368
- Поени од реакции
- 219
nemozam da ti pisam PP, ako mozes pisi mi ti...@Talicniot Tom
Испрати ми ПП и пиши што ти треба.
Pozdrav
nemozam da ti pisam PP, ako mozes pisi mi ti...@Talicniot Tom
Стварно бе, зошто си ги исклучил ПП ?? И јас пробав пред некој ден, не можев. Се криеш а ??@Talicniot Tom
Врска немам дека не можам пораки да примам а можам да праќам.Стварно бе, зошто си ги исклучил ПП ?? И јас пробав пред некој ден, не можев. Се криеш а ??![]()
Убава е Алфата ГТ, може да ја офарбаш внатрешноста на фаровите (не стаклата) со сребрена боја и малку да ја спуштиш, многу е висока. Каде-каде подобро ќе изгледа.еве усте 1 нов цлен во мојата колекција Alfa gt еве сто ќе спремам белата алфа 75 ќе биде црвена со нови бандасиПрегледај го приврзокот 105719 Прегледај го приврзокот 105720 Прегледај го приврзокот 105721 Прегледај го приврзокот 105722 Прегледај го приврзокот 105723 Прегледај го приврзокот 105724
Nissan Z370 - Maistodavajte predlozi 1:24 Japonsko sto da bide sledno Прегледај го приврзокот 105732
vaka po moe mnogu ubavo izgledaat[DOUBLEPOST=1414702501][/DOUBLEPOST]btw odma bandasite ne odoleav a da ne gi stavam od gtr ot inace golema blagodarnost za 330i do @cordoba da gi ostavam ili ne?Прегледај го приврзокот 105748
da ne gi zalepibtw odma bandasite ne odoleav a da ne gi stavam od gtr ot inace golema blagodarnost za 330i do @cordoba da gi ostavam ili ne?Прегледај го приврзокот 105748
Дефинитивно да ги оставиш. Ептен добро стојат. За GT-R-от со време ќе најдеш други.btw odma bandasite ne odoleav a da ne gi stavam od gtr ot inace golema blagodarnost za 330i do @cordoba da gi ostavam ili ne?Прегледај го приврзокот 105748
vaka po moe mnogu ubavo izgledaat[DOUBLEPOST=1414702501][/DOUBLEPOST]
da ne gi zalepi
da ama na gtr ot prewdnite se podrugi osovinite zadnite se podrugi a na bmw vo se obicni so sipcinja na nabivanje i ne znam kako da gi napravam da stoat a da se vrtatДефинитивно да ги оставиш. Ептен добро стојат. За GT-R-от со време ќе најдеш други.
Ај стави слики од двата бандажи и од BMW- то и од GTR-от. Ама сликај ги од позади, да видам како се закачуваат. Ако не ти е тешко стави слики и од осовините.da ama na gtr ot prewdnite se podrugi osovinite zadnite se podrugi a na bmw vo se obicni so sipcinja na nabivanje i ne znam kako da gi napravam da stoat a da se vrtat