Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Го имам еднаш направено тоа во лето и некако премногу пешачење ми се виде со тоа што јас застанав на клучката до патарината и тргнав пешки по автопат со надеж дека ќе ме качи некој, ама за жал не застана никој и прусав пешки скоро еден час ако добро се сеќавам.здраво
Јас редовно патувам со авион, бидејки сум од внатрешноста на македонија за до аеродром зимам такси (што е скапо) или одам до скопје па после го зимам комбето на вардар експрес што оде до аеродрмот (но така непотребно губам време)
Интересира дали некој знае како може да стигнам од патарината до аеродромот александар велики (на гоогле мапс видов дека е околу 2.5 км), дали има превоз за оваа кратка релација или дали некој има одено пешки. Или пак дали има превоз од Велес до Аеродромот Александар велеки
Позз фала однапред
Оваа рутата што ја постираше не ја знам, ама вака изгледа дека не е многу далеку (2 км) и ако немаш голем багаж ти е супер опција
Само пази да не е таа истата како типот од Берово да си ја скокниш оградата и упатиш директно кон авионите.