АЛАРМ за природата во Љубаниште, Охрид од 25-27.06.2010

S

StormRage

Гостин
добро бе а треба лични карти тинтири минтири да се носат... а шо ако ми ги загубат или?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.871
Поени од реакции
11.565
добро бе а треба лични карти тинтири минтири да се носат... а шо ако ми ги загубат или?
Мора лична карта или било каков документ...:wink:
А за да нема губење, ќе си ги пазиш, голем си.

S

StormRage

Гостин
Мора лична карта или било каков документ...:wink:
А за да нема губење, ќе си ги пазиш, голем си.
абе за пазење ќе пазам ја него неам лична морам пасошот да го зеам :(

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.871
Поени од реакции
11.565
Баш ме интересира дали 10-15 000 ќе се соберат?
Ако биде поголема бројката, тогаш секоја чест.

S

StormRage

Гостин
Здравје тоа ќе видиме :) сега да се спремаме психофизички уште 2 недели... ако не се заеба нешо...

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Можно е одма после матура да фатам патот за Љубаниште. :)

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
Да не знае некој кога ќе биде враќањето. Поточно дали недела попладне, недела вечер, или понеделник сабајле ќе се биде во СК.

Тргнувањето на 100-те АЛАРМ автобуси ќе биде на 25 јуни во 8 часот наутро од сите пунктови низ Македонија (мапа), а враќањето на 28 јуни во 9 часот од Љубаништа

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.160
Поени од реакции
5.938
Тргнувањето на 100-те АЛАРМ автобуси ќе биде на 25 јуни во 8 часот наутро од сите пунктови низ Македонија (мапа), а враќањето на 28 јуни во 9 часот од Љубаништа
Да не имаш некоја информација уште колку автобуси има слободни?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.871
Поени од реакции
11.565
Тие што одат за транс да знаат дека почнува ден пред аларм, на 24ти така да ќе избегнат дополнителни гужви...а и реално во тоа автобусите ќе биде кркљанац, ем место во камп ќе се фати малце потешко, т.е. не одма :) не мора да се ситничи до толку, па после да пцуете без потреба...јас ќе свирам на пример на фестивалот, па ќе си платам бусче и ќе одам без да се нервирам со гужви, редици и слично...само совет. Поздрав и се гледаме да си ги ладиме, журкаме, играме фризби, да гледаме фудбал итн итн...:smir:

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
Да не имаш некоја информација уште колку автобуси има слободни?

На две недели до почетокот на најзелениот фестивал во Македонија, Аларм за природата останаа уште само 1000 билети со гратис превоз.

Секој заинтересиран за организираниот транспорт мора лично да го подигне билетот. Овој билет е различен од билетот за фестивалот и за истиот треба да се приложи лична карта/пасош и да се остави контакт телефон и мејл. Цената на билетот од 1000 денари за сите 3 дена важи и за оние кои ќе одлучат да патуваат во сопствена режија.

ali najubavo javi se vo jugoton prasaj si dali ima uste

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Тие што одат за транс да знаат дека почнува ден пред аларм, на 24ти така да ќе избегнат дополнителни гужви...а и реално во тоа автобусите ќе биде кркљанац, ем место во камп ќе се фати малце потешко, т.е. не одма :) не мора да се ситничи до толку, па после да пцуете без потреба...јас ќе свирам на пример на фестивалот, па ќе си платам бусче и ќе одам без да се нервирам со гужви, редици и слично...само совет. Поздрав и се гледаме да си ги ладиме, журкаме, играме фризби, да гледаме фудбал итн итн...:smir:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.160
Поени од реакции
5.938
А на пример ако си платиме сами карта за да го фатиме транс стејџот, ќе може после да се враќаме со линијата од редовната линија од Аларм? Т.е. исто ко тие што имаат вклучен превоз со картата?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.871
Поени од реакции
11.565
Да, ќе може, зошто ќе биде држ недај и ќоро и сакато ќе се стаат...најдобра опција е порано идење, или ден после...првиот аларм ми текнува имаше редици од 20 км...заебано.

Kajgana Shop

На врв Bottom