S
StormRage
Гостин
добро бе а треба лични карти тинтири минтири да се носат... а шо ако ми ги загубат или?
Мора лична карта или било каков документ...:wink:добро бе а треба лични карти тинтири минтири да се носат... а шо ако ми ги загубат или?
абе за пазење ќе пазам ја него неам лична морам пасошот да го зеамМора лична карта или било каков документ...:wink:
А за да нема губење, ќе си ги пазиш, голем си.
ќе ти заврше работа и онабе за пазење ќе пазам ја него неам лична морам пасошот да го зеам![]()
Да не знае некој кога ќе биде враќањето. Поточно дали недела попладне, недела вечер, или понеделник сабајле ќе се биде во СК.
Да не имаш некоја информација уште колку автобуси има слободни?Тргнувањето на 100-те АЛАРМ автобуси ќе биде на 25 јуни во 8 часот наутро од сите пунктови низ Македонија (мапа), а враќањето на 28 јуни во 9 часот од Љубаништа
Да не имаш некоја информација уште колку автобуси има слободни?
Тие што одат за транс да знаат дека почнува ден пред аларм, на 24ти така да ќе избегнат дополнителни гужви...а и реално во тоа автобусите ќе биде кркљанац, ем место во камп ќе се фати малце потешко, т.е. не одмане мора да се ситничи до толку, па после да пцуете без потреба...јас ќе свирам на пример на фестивалот, па ќе си платам бусче и ќе одам без да се нервирам со гужви, редици и слично...само совет. Поздрав и се гледаме да си ги ладиме, журкаме, играме фризби, да гледаме фудбал итн итн...:smir:
А на пример ако си платиме сами карта за да го фатиме транс стејџот, ќе може после да се враќаме со линијата од редовната линија од Аларм? Т.е. исто ко тие што имаат вклучен превоз со картата?Тие што одат за транс да знаат дека почнува ден пред аларм, на 24ти така да ќе избегнат дополнителни гужви...а и реално во тоа автобусите ќе биде кркљанац, ем место во камп ќе се фати малце потешко, т.е. не одмане мора да се ситничи до толку, па после да пцуете без потреба...јас ќе свирам на пример на фестивалот, па ќе си платам бусче и ќе одам без да се нервирам со гужви, редици и слично...само совет. Поздрав и се гледаме да си ги ладиме, журкаме, играме фризби, да гледаме фудбал итн итн...:smir: