Џорџ Флојд

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.482
Поени од реакции
18.509
Почела је параноја :)
Political Donors Linked to China Won Access to Trump, GOP
Hundreds of thousands of dollars in political donations opened doors in Washington for Chinese nationals with high-level ties

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Hundreds of thousands of dollars in political donations opened doors in Washington for Chinese nationals with high-level ties

Кинезите не се играчи што добиваат избори, колку и да имаат пари... Кај и да е ќе се вклучат и Евреите, за нив единствен избор е Трамп.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.531
Поени од реакции
4.363

Знаеш шо? Објасними ти како за ~антиамериканските~ либтардски медиуми, секогаш русија, кина, израел, иран, итн се криви? Зошто никад мексико, саудиска арабија, конго, бразил, ЈАР итн? Овија демек не постојат или немаат своја агенда?
Автоматски споено мислење:

Исто така, кога линчуваат некого либциве, зошто не идат по нафташите, по индустријалциве и по оружарите? Ти зборам високо рангираните. Нив секогаш им се криви тие што имаат оружје, тие што имаат имот, тие што не се пијаници и дрогираши, тие што имаат проблем со здравјето.
Ова мора да е нај фејкерско икад, од страна на пседо комуњари.

Последно уредено:
Член од
13 јули 2006
Мислења
15.482
Поени од реакции
18.509
Знаеш шо? Објасними ти како за ~антиамериканските~ либтардски медиуми, секогаш русија, кина, израел, иран, итн се криви? Зошто никад мексико, саудиска арабија, конго, бразил, ЈАР итн? Овија демек не постојат или немаат своја агенда?

Исто така, кога линчуваат некого либциве, зошто не идат по нафташите, по индустријалциве и по оружарите? Ти зборам високо рангираните. Нив секогаш им се криви тие што имаат оружје, тие што имаат имот, тие што не се пијаници и дрогираши, тие што имаат проблем со здравјето.
Ова мора да е нај фејкерско икад, од страна на пседо комуњари.
Редит стереотипи...

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.531
Поени од реакции
4.363
Океј. Oние твоите HoodThugs(tm) колку нафташи имаат натепано ?Или по-тепано?

Ќе ти кажам нешто:Високо општество се лажговци. Гарант никој, апсолутно никој не се има стекнато со милионски суми да бил апсолутно чесен.
Екстремно ниско општество се морони. Немаат поима од ништо, не се мачат да разберат ништо.
Затоа остануваат на дното.
Затоа , левичариве “такозвани прогресивци„ се полни со гомна. Не може лажго да води токмак за нос ветувајќи му “подобар живот„. Тоа е ропство со многу добра амбалажа.

Последно уредено:
Член од
13 јули 2006
Мислења
15.482
Поени од реакции
18.509
Океј. Oние твоите HoodThugs(tm) колку нафташи имаат натепано ?Или по-тепано?

Ќе ти кажам нешто:Високо општество се лажговци. Гарант никој, апсолутно никој не се има стекнато со милионски суми да бил апсолутно чесен.
Екстремно ниско општество се морони. Немаат поима од ништо, не се мачат да разберат ништо.
Затоа остануваат на дното.
Затоа , левичариве “такозвани прогресивци„ се полни со гомна. Не може лажго да води токмак за нос ветувајќи му “подобар живот„. Тоа е ропство со многу добра амбалажа.
Ова се веќе стандарди стереотипи ...

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.531
Поени од реакции
4.363
Ама колку. Не ДАЛИ се стереотипи, туку КОЛКУ твоите стереотипи имаат постигнато?
Ако нешто е опипливо може да се измери. Затоа измери ми колку твоите БЛМ худтаг хипстер педер чуда имаат помогнато во човештвото.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.482
Поени од реакции
18.509
Ама колку. Не ДАЛИ се стереотипи, туку КОЛКУ твоите стереотипи имаат постигнато?
Ако нешто е опипливо може да се измери. Затоа измери ми колку твоите БЛМ худтаг хипстер педер чуда имаат помогнато во човештвото.
Стандардно низ историјат, прогресот го прават луѓе кои се ослободени од догма и се прогресивци.

Мислам типично за една компанија еве, потребно е креативец најчесто порогресивен, ослободен од догми т.е. мисли out of the box, да ја започне со некоја извонредна идеја.

После за таа компанија се потребни луѓе конзервативни кои ќе си ја тераат работата по права линија и ќе ја оптимизираат работата со најмал трошок и максимизирање на профитот.

И така до првата опасна кривина :)

Инаку за ова што ме наведуваш, за типот на луѓе кои ги туркаат спомениците, тоа ти е неписмена екстрмистичка багра, соодветно испровоцирана да го прави тоа.

Реално тие никогаш нема ни да дојдат на власт, исто како некој рандом реднек што шета со оружје за да ги спречи протестите.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.531
Поени од реакции
4.363
Стандардно низ историјат, прогресот го прават луѓе кои се ослободени од догма и се прогресивци.

Мислам типично за една компанија еве, потребно е креативец најчесто порогресивен, ослободен од догми т.е. мисли out of the box, да ја започне со некоја извонредна идеја.

После за таа компанија се потребни луѓе конзервативни кои ќе си ја тераат работата по права линија и ќе ја оптимизираат работата со најмал трошок.

И така до првата кривина :)
Toa e многу идеалистички, и за жал нема да стигне никаде. Тој "прогресивен" моментот што ќе направи нешто , веќе го поседуваат. Алат за некого, дали моќ или пари....
кога е измолезен, ќе го отфрлат како стар опинок.
Единственото нешто што човештвото има потенцијал да напредува е патот на крвта и железото.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Како тоа овие што протестираат и тие што ги подржуваат се прогресивни и ослободени од догма?

Со тоа што нивните медиуми ги кријат злоделата што ги прават?
Со тоа што оправдуваат буткање на споменици на видни историски личности?
Со тоа што пљачкаат и брутализираат ситни капиталисти?
Со тоа што претепуваат рандом белци?
Со тоа што наметнуваат вина на сите белци?
Со тоа што преку нивните медиуми најбрутално ги оцрнуваат сите што не мислат како нив?

Ова не е ослободување од догма и прогресивност, ова е однесување еднакво на исламскиот радикализам.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.531
Поени од реакции
4.363
Of course you know this means war!

Дали ова е вистинито?
Кој е овој по ред? 3ти? 5ти? годинава?
И сега ми проповедаат полициска бруталност....
Ама HoodThugWars(TM) . #OurThang. Homies be Homies dawg, cant have them pigs interfere with our transactions.

Последно уредено:
Член од
6 август 2011
Мислења
2.067
Поени од реакции
2.344
Конечно некој се сети дека има и белци на овој свет :D

23d56d70-73f0-4661-b30e-3865b06886e7-large3x4_PLAINPICOFNIKO.jpg

И jаз сакам да купам таква маица .

Последно уредено:

Kajgana Shop