Кооонечно на темава да пише некој што е во дилема а не е лузер..
Колега, си имаш цура за сигурен секс, и, наравно, ако добро те ебе, треба тоа да го задржиш. Значи, твојот пристап е клучен.
Над мене некој спомна дека цурата ја осеќа онаа курвинска грижа на совест, шо уствари сите цури ја осеќаат пошо сексот во нивната глава е way too overrated, па патат од комплекс да бидат перцепирани ко светици, божем ние само такви би прскале... Ова ти е производ на "жена и дава совети на жена, за мажи" при што се ствара еден цел имагинарен свет со колективна свест која вришти за кур ама е убедена дека е во право.
Или тоа, или девојчево стварно се заљубува...
Etherway, треба безболно да ја извадиш од матриксот.
But how to do that?
Прво што треба да сфатиш е, you're her daddy now.
Значи, мораш да ја ослободиш од комплексот (како би продолжил да ја рокаш) без притоа да ја заљубиш во тебе.
Зашто го велам ова? Затоа што муабетот што треба да го направиш за да ја опуштиш, може, во ситуацијава твоја да биде контра продуктивен и наместо да ја одвржеш, да ја вржеш.
Муабетот треба да изгледа одприлика вака: Не ми мешај љубов и доверба
Љубов и врски не ми требаат ама ич во моментов, што не значи дека јас не те ценам и не те сакам. Мислам еј, прописно
ме ебеш, и тоа без глумење пичка процедурите, ме шармира
Многу мадиња треба за тоа
Доверба.. Не е мала работа.. (тука демек малата треба да се осети горда шо те рокнала без да се помучиш, демек те
проценила дека си океј и не згрешила - муабети.) Незнам зашто баш сеа се грижиш кога се ти оди супер?
(Значи, мора да внимаваш како се изразуваш. Термини како "ни"/"ние", да не ти се десило. "Јас, ти" а не "јас и ти" is the way you do it. Друго, на крајот обрни внимание на прашањето. Ако го кажеш праволно треба да имплицира дека се е супер до сега, и дека проблемот е во Нејзината глава, и да не се секира, и што е најбитно: Да не мења ништо!
При сево ова, turn your swag off, колку што можеш, за да не ти пишува на чело "I'm your pimp!".
Со среќа, и, со памет!
И ако ти успее, ми дужиш пиво, because I just sacrifised every potential pussy i could get on zis forum.