Јас како мал/а!

SpaceMan

Dead Like Me
Член од
8 декември 2005
Мислења
102
Поени од реакции
1
Јас кога бев мал секоја вечер мочав у шише.Ме мрзеше да станувам а плус и страв ми беше до веце да отидам,па така нјсигурно ми беше во шише.Али така правев се додека мајка ми не најде едно скоро до врв полно а пртходно незнам колку дена стоело(стасувало) и кога го отвори што ќе види т.е помириса ~X( .Шо ќутек сум изел тогаш,не сте свесни:)

Веќе коа сум кај мочањето,и јас као мал многу пати сонував како идам до WC си савршуем све работа и дури радосен ,си викам леле конечно да не се измочам у гаќи али после некое време се будам и сваќам дека уствари пак било сон.И така све до забавиште:)
 

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
јас како мал сум бил најдебел човек у фамилија на 3 месеци сум имал 11 кг. срамота .. :) сва среќа сеа што не е така :)
 

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
mr_wicket, и јас сум бил дебело дете, и тоа екстра дебело, сум имал 7 кила! Што било со тебе не знам. Ко мал сум бил дебел, сега сум најслаб!
 

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Се се али Мистичен да моча во гаќи до 8 години :raz: не ми изгледа така :)
 
T

trilobite

Гостин
И ја се имам усрано во дневен престој во прво:icon_conf
Бев и тежок лопужа :( ама то како поголем малку.
 
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
jas kako mal sum sakal da resavam zadaci :)
sala na desna strana
kako mal sum jadel crvcina mnoguuuu bljak!!!!!!!!!!!!
 

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
21
se sekavam deka uste kako mn malecka bev premnogu nemirna. eden den koga bev vo gradinka ni pristigna edna nova ucenicka i sekak si nosese pribor za rabota. vo toj pribor imase i nozicki i jas kako najpametna predloziv da si igrame frizerki. jas bev frizerkata ai mojata najveerna drugarka bese onaa koj ke ja strizev. koga sum ja sednala i onaka taa imase dolga kosa sum ja isisala abe skroz luster. a pak nastavnivkite ne bea tuka i jas slobodno si ja vrsev zadacata. pokasno koga svativ sto sum napravila (bidejki gradninkata bese blizu do mojata kuka) so trcanje si zaminav doma rasplakana. potoa drugiot den dojdoa roditelite na drugarkami i ja otpisaa od gradinka i jas pamtam deka bev kazneta. :sakas_ust:sakas_ust:pos::baeh:

 

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.487
Поени од реакции
5.963
Не сум сакала да јадам и мајка ми стално со лажица ме бркала по куќата а јас сум бегала :lud:

До 2 годишна возраст сум имала по 2 - 3 од тие бебешките цуцли, една во уста една во рака и една околу врат закачена и не сум можела да се разделам од нив се додека мајка ми не ми ставила букова сол на цуцлата и ми рекла, голема си веќе затоа цуцлите почнаа да лутат :pos:
 

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Јас ко сум била мала, сум искршила над 20 стакла.
 

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
bev mnogu bezobrazno malo stvorenje...jadev lajna...i mnogu gi nasamarvev mojte drugarcinja...pred se bezkrupulozna...
 
Ч

Чек Он Ит

Гостин
Јас па јас сум била ептен диво,немирно,тврдоглаво дете низ дома ршум сум праела, нишо не можеле по дома да остават се сум кршела и уништувала.А и со машки сум се тепала многу.
 

elen4e_bonjovi

Dark Angel
Член од
10 мај 2006
Мислења
240
Поени од реакции
0
kako mala sum bila mnogu palavka i samo sum prasuvala za se i sesto.SAmo se sekavam deka mnogu zborovi ne gi kazuvav kako so treba, kao na primer nebo - lebo i slicno...Mali deca so da prais...Inace ne znam zoso i sea obozavam bebinja i mali deca...Najslatki i najnevini se...
 
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Јас како мал им лепев мастики на другарите во школо пред да седнат на столчето. Кога стануваа влечеа се со нив оти 30 минути да седиш на мастика не е на арно - се суши :pos: :pos:
 
Член од
5 април 2006
Мислења
40
Поени од реакции
0
Јас се до мојата 5 годишна возраст бев со цуцлички, се додека мајка ми и татко ми "не ги дадоа на цајканите". Една во устa и едно 7-8 цуцли околу врат..:)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom