odamna imav zakluceno dka si partiski vojnik. I eve, tvojov avatar ubavo kazuva za toa - imas cist partiski poltron na avatar, dovolno kazuva deka si platenik za partiski interesi. Poz
M
Muranyi
Ова Хасан Насралах е на сликата?Нужна почит кон него и неговата организација
Znam znam deka si partiski vojnik i poslusnik. Sigurno te plakaat za da pravis analizi i peris mozoci. Od takvi kako tebe sto ziveat od javna administracija a ne pravat nisto ni propadna drzavava. C c c
B
Black Guard
сака да исчезнеш од мапата и на крај краеви ако се залагаш за вистински комунизам треба да бидеш конструктивен а не обратно,затоа би те замолил од потпиот да ги тргнеш знамето на Израел и на САД околу другото немам замеркли ама првите две повредуваат чувства а се надевам тоа ќе го разбереш.
Благодарам однапред.
B
Black Guard
Ти имам пишано и претходно зошто прешкртуваш знамиња на држави кои како прво ни се партнери,како второ втората е еврејска значи со тоа промовираш нацизам,расизам и нетрпеливост оклудругите немам замерка ама како би ти било тебе некој да ти гио прешкртне знамето и да
A
AnFem
Браво за постот за срамното Ама џабе, на кого му зборуваш...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.