Идам за Галичник, па до Охрид, ме немаА инаку...тука сум, ама ме спопаѓаат некои дремачки кризи, па ни да гукнам, нишо...Поз, Фабулозен, имај убав одмор, се читаме!
С
Сатори
Во тој случај не се мразиме, тоа е убаво.
Иако, се прашувам ... зошто воопшто би сакал мене да ме мразиш?:raz:
С
Сатори
Луѓето не ги мразиш ради ред други работи бе Фаб, не ради видеото што пола од нив случајно го трефнале.
А у тој случај, јас и другото јас ти благодариме.
А видиш како сите други се плашливи гзо лижачки кучки и не се осмелуваат тоа да ми го кажат? Е башка ти за твојта храброст ќе добиеш ем одобрувачко климање од мене, која што одма ќе се фрлам у длабоки мисли околу тоа шо ми фали на видот, ем у очите на сите шо ќе го прочитаат муабетот ќе бидеш бестрашен херој! Генијално!
чоек, многу големи беа и морав да ги преработуам у триста програми за да бидат помали а уз тоа изгубија и на квалитет...ама ќеф ми беше, којзнае.
де, до толку ли се или се филмаш малце? да бришам? :Ж+
Нови генерации се воа, не им требаат грмушки и крижи мижи за да шлапосуваат. А поради тоа, јас не го спознавам мирот
Затоа ќе спијам.
Добра ноќ!:helou:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.