Fabullous_178
Поени од реакции
190

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• ...Не сум нарцис бе...Мислам, види ми тајтл, ќе ти стане се јасно...:ne_zboram
    Еј, ми стигна рикуестот на ем-ес-ен :helou:
    ..Не бе, интересно ми е кога ми викаат мало...:pos:
    Јас у се што е можно, си рушам сопствени рекорди, секако во моите граници :)
    ...Погоди, таква сум, ретардирана, што да правам :), Ќе ми дојдат комшииве со полиција некој ден :)
    ...Не сум мало бе!...:cry:
    ....Нели е најбоље?...Го обожавам :pos:

пс: Со задоволство би се упатила кон сништата, али си рушам рекорд, не можам да заспијам :)
    ...Имам мои знаковни извори :pos:
    ............И не го тргам видеото!..:ne_zboram
    И да...Не станувам рано, не си ни легнав :)
    P
    Леее,остај. :kesa: Знаеш дека дури сега ја видов? Невероватно. :) :)
    Не знам у кој филм сум била. :)
    P
    Заклучокот од каде? :)
    Ова ми доаѓа како кога сите ми велат дека постојано се смеам,а ја си викам невероватно е колку многу сум озбилна. :)
    Дудлач прве класе мршшш. Се зезам :)
    Абе од друго да не си навлезен во филозофиите ;)
    Пошо знајш, и јас си навлегвам во такви периоди....понекогаш разумеш ;)
    Јасно ми е. Само некогаш тешко е човек прво да се соочи со сопствените демони, па потоа да ги средува останатите работи.:) А тоа е ваљда кај мене, не се сфаќам уствари. Жена, што да праам, не сум јас крива.:pos:
    Ти благодарам многу.:smir:
    Колку си само во право...премногу си во право, и мене ми е сето тоа јасно, ама навистина не сакам да го повредам.:( Оф, у пм, не знам зашо сум толкава кукавица.

Фала што го напиша постот, ептен фала.
    Бачко како е шо се дешава, како е со мобилната технологија у велес, работат ли мобилките и СИМ картичките. :pos: :pos:
    Епа ако не знаеш не збори :)
    ...Епа ти адни ме мене?Има ем-ес-ен у податоци за кУнтакт :pos:
    ...И нема *snowfight*, сеа само *bitchfight* ... е у тоа нема да ме победиш :pos:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom