Serpico
Поени од реакции
702

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Па ти реков, дај високорезолутивнаапсолвентскафотографија и ќе биде за полсаат :)
    Вака на маливе потешко ми е, башка и светлото не го биват. Земај сликите во диџитален формат, праќај на меил или емесен4е, а за онаа новчаничната со потпис печат посвета кога ќе се видиме
    N
    И када спавам песму туууу...
    како плачеш на мом рамену...
    Сањам џулад...
    сањам бродове...
    и ти ме стихови због тебе прогоне!

муахахах :)
    Te сликале:
    N
    Po grcki...
    `slucajno` go pratija stakloto nedoraboteno.
    Se raboti za tri spoeni stakla od koi sto srednoto treba da bide iskrseno.
    E jebi ga...ne e :)
    p.s. Noviot potpis mi go vise ???
    Познато ми е, дури мислам и дека знам кога го праевме тоа, само јас бев малку distracted излгеда... Mu bad... :( следниот пат, ветувам дека нема да обрнам повеќе внимание... :pos:

Туку, што е со песнава? ?
    Ха? Сме рекле? Кој памти... али бујрум бе... ќе дојде ден за нов текст... прати ми го по гулаП :)
    БУ.
    Знам дека ти должам Бобама постер, ама дај бре високорезолутивнаапсолвентскафотографија лебати :)
    Немој, не ме радуј! :pos:

Изборнава кампања заслужува да се следи со пуканки и пиво...Осеќам ќе имаме монтипајтон, надреални ситуации :)
    Серпико...ме пратија кај тебе...си бил одговорен за радиото...паа...се прашував...дали може некако ја да пуштам музика?шо треба да направам?шо треба да бидам?
    ¯
    Клети Албанци = 12 место + меѓусебна тепачка на маќедонските навивачи, cant get any better.

:)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom