Епа добро...ке пишам таму на темава за хаус, а чим слушаш транс може да понудиш некоја добра песничка, инаку слабо слушам транс и тоа од Van Buuren само, но можеби ќе ми се допадне некоја трака ако понудиш:smir:
ФАК!!!
Error
This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible.
Ај ќе го побарам како торент, или кажи од кај го најде и јас да го симнам.
:helou:
Јас ги користам Sylenth 1, V-Station, Zebra 2, Z3ta, Rapture, Predator, Nexus, Massive, Gladiator, FM8, Atmosphere, Albino, Absynth.... имат добри пресети и по интернет има пакети со пресети за користење.
Имам агенда за тва лето, работам на неколку траки, ќе те аресат. Едната ми е anjunabeats стил и ќе пробам да га потпишам за них, а втората га работам со Setrise, една соработка и неа би требало да га потпишаме за некој сублабел на Blackhole или Армада, на пр. In trance we trust, Magic Island... :)
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.