V Viktoranius 12 јануари 2009 Абе пио, седев до 2 попладне и си легнав во 2ипол, и дури сеа станав. Другпат на чорба "кај каме" хахахахаха
Абе пио, седев до 2 попладне и си легнав во 2ипол, и дури сеа станав. Другпат на чорба "кај каме" хахахахаха
Р Р Ред Девил 12 јануари 2009 Последна активност: денес 19:52 Тековна активност: Ја разгледува темата Забранета љубов
SCORPIO__20 12 јануари 2009 им спремив и ги фатив, интер лион и уште една беше ама тоа одмана, не се коцкам секој ден, тоа е кога ке го осетам денот , инаку фала па се читаме
им спремив и ги фатив, интер лион и уште една беше ама тоа одмана, не се коцкам секој ден, тоа е кога ке го осетам денот , инаку фала па се читаме
SCORPIO__20 12 јануари 2009 Ја коцкар, си згрешил вреден работник сум само, иначе арен ми се спие малку, вечер на работа сум
M marsovka 11 јануари 2009 lele dete ti stvar4no pomisli deka se krstam u B.C i sdsm :pos2::pos2::pos2:
tomislayer 10 јануари 2009 Хехе па не ли глеаш у социјална група Инсомниакс сум Абе кај и да е ќе се гасам ама не спијам ќе глеам нешо на РС Не се давам така лесно позз
Хехе па не ли глеаш у социјална група Инсомниакс сум Абе кај и да е ќе се гасам ама не спијам ќе глеам нешо на РС Не се давам така лесно позз