Fabullous_178
Поени од реакции
190

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• А иначе знам дек изглеат шмизлички тајтлов ама ко ќе разглеаш пубо не е баш...пошо ак сум уникатна значи не сум шмизла :) а срцињата...ајм ин лав :)
    Абе нешо изглеа до мене е :) и билјард и шмекање машко хоби според вас а со двете ми ојт супер :) поготово ко ќе ги искомбинирам е тек тоаш полн погодок.
    Да беее редовно, 3 пати на ден (чак и појќе ама да не претервам сеа :)).Имаче појќе ко хоби ми е билјардов ама и шмекањето мојт да се зејт ко такво :)
    фала, среќни и на тебе...абе шо ти е се слушнавме по телефон. ти честитав...
    него дај препорачај некој добра филм!
    супер спремам магистарска рецензија и немам време да пишувам / читкам :) добар , ама за некое време кога ќе завршат сите овие брканици ќе бидам далеку далеку подобар :)

позЗ за тебе се читкаме :)
    G
    Стари велешки пријателчиња, како е, како Велес.... да ви поминеме некој викенд на по еден муабет. :pos:
    Абе таја мене на ретардирана ми седеше...Ваљда не сум до толку :pos:
    А зашто баш таа, ме интересира? :)))
    Иако нашиов тиње народ мисли дека се се врти само околу си некои прослави и ништо повеќе (close mind :icon_lol: )сепак Среќна Нова Година братче, се најдобро и се разбира Голем да расте малиот Среќен Божиќ и се по список!!!
    поздрав из Скопља :icon_lol:
    А ти што мислиш помалата или поголемата? Koја улога би ми одговарала повеќе? :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom