З З зунза 5 јули 2008 п.с Кај тргна мори без мускули?! Шо се замишаљаш мори,сеа пред врата ги најдов!! Ју ар Д Е Д.
З З зунза 5 јули 2008 Пак не фатив грип, успич да фатам, бамуја. Абе пааааа :nesum: Сеа мори ќе јајме кукиз,јас ко не јам поќе???!?! ААААееее зеам таму ... Умна да бидиш на базен, капиш?
Пак не фатив грип, успич да фатам, бамуја. Абе пааааа :nesum: Сеа мори ќе јајме кукиз,јас ко не јам поќе???!?! ААААееее зеам таму ... Умна да бидиш на базен, капиш?
З З зунза 4 јули 2008 Мори. Уште не испеглав пегли да ме стегнат по сурат! Катанец има. Нема јадиш. Не знајш шифра. Успич.
Apokalipto 4 јули 2008 Сега од кога пиша ти се е толку повесело, се смеам како луд читајќи ти ја заебанцијава. Емма како си ти, и извини што сум досаден.
Сега од кога пиша ти се е толку повесело, се смеам како луд читајќи ти ја заебанцијава. Емма како си ти, и извини што сум досаден.
FLiX 4 јули 2008 Ништо пак ти еве сега дома се пробрав сетам ваму таму шо да се прај а и полагам за кола сега и тоа е Ти шо ќе се пофалиш?
Ништо пак ти еве сега дома се пробрав сетам ваму таму шо да се прај а и полагам за кола сега и тоа е Ти шо ќе се пофалиш?