Serpico
Поени од реакции
702

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Аднан е најдобриот на Операција Тријумф. За да добиете негова маичка едноставно кликнете на профилот на Точкест.
    Aleksandar Belov - 13 pati izbran za favorit vo Operacija Triumf a sega e 4ti po red od s pretposleden vreme za glasanje ima do utre do 23h ve molime vo cest na makedonija ako ja saKATE vasata drzava ispratete barem eden glas za nego (cena:40 den) : Instrukcii : Javete se na 141314 ili pak SMS poraka so tekst OT_ALEKSANDAR na 141314 Ve molime pratete go ova na site vasi kontakti
    Саух!
    Едно време бев доста зафатен па не моев да трујам на радио кајгана, али ете сега сум на распуст па можам пак да се вратам ко она птицата од пепелта шо се воздигнуваше.... албатрос мислам ил тетреб беше.,.. у ствари нема везе, штосот е дека забораив подесувањата на винампо шо требаше да се напраат да можам да се укључам а ти ми делуваш ко паметно и бистро дете па ако можи да ми појасниш тие математики...
    Е оти шо е бе? Шо сакаш? А?

Ај ево ти еден поздрав од мене, од интермец кафе ти пишам...Доста беше журкање, ојдов јас вечерва да подсТработам Индустрија...ај па са читаме...

Пис он ју, мај мен :)
    R
    еми ај ок... него пасот да ми го пратеше по пп од радиото зш ми цркна хардот па сеа сетирам... неможам да пуштам радио... :(
    R
    Среќна нова година друже се најубо во неа :)

Абе ај дој на мсн да те питам нешо
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom