Fantom
Поени од реакции
812

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• И тебе исто златен, се` најубаво во новава 2009-та!:back:
    Иначе да, арно ќе е да ме известите ден порано, за да ме најдите таму ... се гледаме ...:pipi::smir:
    Среќна Нова Фантоме :)
    Ај нека го продаде Абрам Челси, послем немаш гајле Манчестер Сити тие резерва :)))))))))
    Леле, само што сакав да ти пишам да си го додадеш тоа ох во тајтлот :pos:

Ајде, среќна нова година уште еднаш :)
    Сонцко најмило, после 100 официјални честитки од 00:00h наваму, редно е и профилов да ти го освежам.

Мотивот кој ќе провејува низ честиткава е - 2009 да биде НАША година. Година во која преполни со енергија и здравје, јас и ти секој ден ќе се сакаме се повеќе и повеќе и ќе градиме нов свет преполн со љубов, почитување, разбирање и ведрина.
    Посакувам твојата сила и твојата насмевка никогаш да не го изгубат својот сјај зошто тоа е она што во моментите на слабост и очај ми помагаат да ја кренам главата и да размислувам за поубави денови.
    Посакувам светот да може да почувствува барем малечок дел од твоите силни страсти зошто повеќето едноставно немаат појма колку заразна е твојата харизма.
    Среќно во Новава мило!!!
    Те сакам најмногу и среќна сум што си дел од мојот живот. Огромен дел....:back:
    E
    Со здравје да си го носиш новиот ник :back:
    И среќна нова година! :)
    Немат проблем :) исто беше и кај мене, ти пишавме да поздравиш другите :) ги поздрави барем ?
    Среќна нова година братче многу здравје и радост ти посакувам во новава година и подобар бизнис преку лето!
    R
    Шо те тебе гајле шо праам ја бе друже... кулирај си и нек ти е среќна новата година... малку повеќе памет и помалку мешање на други места! :smir:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom