tomislayer
Поени од реакции
82

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ќе пишеш бе каде можам да си најдам во скопје дуксерки со некој бенд и килерки во скопје????????????????????????????????????????????????????????
    Ќе се снајме братко...да ојме еднашка дотаму, па ќе најме. Дај да собериме донаци, за ракивче - ќе купиме ак требит :)
    Еве го и Боби стана. Т.е. бил станат. Оти бе слабо со пиење? Не ве фаќаше од студеново?

Шо ти викам...ракија денес дал ќе донесиш? Од таа на дедо ти :)))
    Погрешно ме сфаќаш. Лима само ја спомнав како тотална спротивност на ова што сега го имаш. Поентата ми беше... би било убаво нешто естетско да стои, ама пред тоа нека биде оригинално и нека те представува тебе и се она зад што ти стоиш. А, како те представува тебе ружно чудовиште од аниме серија???
    Бан од тема е иреверзибилен :)
    Ама стварно ако ти е прв пат, ќе проверам... и утре вечер ќе го тргнам. пошо тој провоцираше - иако ИАКО, и за враќање на провокација се добива бан, без оглед на прв, или 10-ти пат.

Поздрав.
    Точно, како погоди дека немам јадено ќотек од металци?? Tи да не си тој гледачот што продава пченка пред бугарска граница?:)
    Абе многу си јак на форумов, ме испотепа и у Струмица ми дојде лелеле од такви мафиози како тебе милион пати ќе бев мртов до сега :):):)
    Бтв дај адни ме на мсн да продолжиме? viktor_real@hotmail.com и без тепање те молам не сум јас тој на сликата:vozbud: :):):)
    Ејј, извини стварно не го мислев тоа те молам не ме тепај не идам веќе во Скопје страв ми е да не ме видиш:(:(:(, инаку не се секирај не кажувам на никој за татко ти нема потреба од нервози ;)
    Сега и глуп ме направи на крајта?:( Не сум ти крив јас што не си го знаеш таткото.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom