PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• хахаха...сам ли ќе ја пијам ракијава бееее.......аааххх мореее......од овие шо ги наброја могуче е никој да не дое.А нели серпико беше у бисер?
    Ја у 10 до 5 со димче се чекам па ќе барам кај сте:)
    ¯
    kompov mi se zaeba...ozbilno. Posle nG, koga ke stignam doma ke ti pisam, t.e. ke go popraaam pc-vo pa ke prodolzam od kade ostanav...ili mozebi nikogas nema da dobies analiza, zavisi :P
    Јас сакам да се пријавам на плоштад да седам у сабота ако може :) Сеедно дали од 1 до 3 или од 5 до 7 :) Мада поише ми одговара од 1 до 3 :) Ако може пиши ми на профил... и шо како се тоа... :)
    Треба да ја барам по дома госпоѓата од ЦК што треба да ми даде дозвола да собирам прилози ... арно шо најдов луѓе кои ја знаат и со кои ќе и одам, дека ќе останев кон никаде.:nesvest: Знаеш како е во денешно време ... сите земаат плата, ама никој не работи ...
    Чувај ми среќа да ја најдам барем дома и` и да останам присебна ... ај заминав.

п.с. А слики .... еден куп ќе направиме!!!
    п.с.2 Наочарите не ги носам дека неможам да одам со нив ... само пред тв ми се океј ...:toe::smir:
    И да не ти се претставам ќе ме препознаеш по маалскиот шарм. :pipi: :icon_razzДа, и по маалскиот шмек ( и` се извинувам овде на една персона шо и` се мешам у бизнис). :pos:
    Не сум, никој ништо не ми кажал... Не кажаа дека може (админиве).. Незнаев што да правам... А Немирна пиша дека од црвен крст ќе дале...
    А јас и ти имаме слика? Сега кога го пишувам ова како да ми текна дека можеби имаме ... хммм ... имаме? Реши ми ја дилемава дека не сум при себе за да мислам. Ме изживцираа од ЦК, не ми се верува колку се неорганизирани. Треба да акам цел ден по пријатели и врски за да можам да собирам донации ... ова е полошо од било што, мамата нивна.:nesvest:
    Иначе наочарите секси викаш а?:kesa: А јас мутава само дома ги носам и летото неколку пати за фудбалот ...:uvo::pos2::back:
    N
    Абе ќути,се изнервирав со ова интернетов ми паѓаше,2 пати мејлот го составував,го снемуваше цел и на бек го немаше пак,за да на крај како краен продукт биде добро составен,а да не ми ги задоволи естетските критериуми,ама ок,само не е порамнет од десна страна...се чуствувам како поим немам да праќам мејл заради лошитов интернет.Ама што е тука е,пратен е,а за утре не извисувам, не ми се јадат ластици хахахаха....
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom