N
Поени од реакции
1.307

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• стручни термини за молекуларна биологија и генетика.
    превод праам од англиски на македонски
    Фала што ми ги предочи темите. Сепак, у ФиП се збори, као, од друг аспект за таа тематика. Битно, нека стои :)

Иначе, песната од Балашевич, поточно делот со не волем, ме потсети на тебе и твоите гарфилд моменти.
    Ова као појаснување. :)
    Б
    бирај :)

Епа ај да не е така ,Латасовиќ партал ги напраи во неговите ``демократски`` колумни па никому ништо.Ама нели не се изразува ``демократски`` против власта е тогаш се е во ред....
    Знам дека се слични, ама не можам јас ништо, пошто треба да ја фрли ада накај Љ и С најпрвин.:)
    Не реков дека е глуп, ама е далеку од алтимејт ум во Паланкава (јасно ми е дека е понижувачки, не се трудам да си се оградам или заштитам). Ја немам со него на маса седено ама доволно имам прочитано. Пак ќе кажам - прекрасен баснописец.
    Прибидејќи заглави во Политика, јас одговорот на темата на која те прозвав ќе си го видам после. При крај сум со цигарите, а и ми се спие, па да дремнам малку и се враќам. Ќе биде тоа пред да си легниш ти:pos2:
    Pozz43!:back:
    Темата не е за Ферида, па не би продолжувала таму.
    Ме мрзи да барам по архиви на весници. Има две три години откога беше тој муабет дека тој е во организирањето на борбите со кучиња во Сарај и Зајчев рид. Ми се чини имаше и потврдување од луѓе кои биле сведоци и некакви мрчења од еколошки друштва. Нејсе, не е тоа поентата.
    Тоа што некој е професор на факултет не го прави ни особено паметен, ни особено вреден за почит. Феридчо за мене секогаш ќе биде во категоријата на луѓе кои се она што се само затоа што во ебаната ни паланка немало никој подобар или затоа што некој ги поставил за да бидат тоа што се. И толку ^^
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom