Emma
Поени од реакции
157

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Дај решење.
    И оти се замарам? Прво оти купив ненормално дори чели, второ оти то е единственото нешто шо можи да искреира новогодишна еуфорија кај мене шо е толку. Ама толку. тешко да се добие во овај град ко ќе ти текни кај славиш.
    Али то није битно нали. Дека ќе поминам уште една мочана вечер со коса виткана со фигаро, Лепа Брена во позадина и тотално беззначајно „Среќна Нова Година“. Ху ќерс ко иам друг критериум за спендинг а гуд тајм. НЕ су пес и миста. :pipi:

п.с Шо ти пра оније гејојне онде!!!!!!!!!!!!! :pos: :pos: :pos:
    Пуштен е бојлеро и маврово е пуштено.
    Него., дај бе чоек шо ќе велев се губам на секое :pos: :pos: :pos:
    Која циклама мори, ако нема црна иста или мастило не ој та нигде. :pos:
    Ти дам јас тебе.....сол да си врлиш в очи!! :pos: :pos: :pos:
    Не мори. зеај ова полоњата дури не го стегнав цело мње
    И ќе ојме Марово. И. Ќе ојме сегде ќе ојме/
    Aweee сад сам кренуи из кревета. Било је неописљиво, колко што се сечам. Речичу ти по емесен а.
    Знаеш дека немоем сеа на мсн, децава ќе ми шекнат, ела да пееш со нив „Среде соба висока елката ни стои и на неа играчки во илјада боииииииии.... Елко елко порасни уште две три педи за да може дедо Мраз дарови да редиииии!!!!!“

Еуфорија кај мене има 1000 на саат, бујрум хаха
    Ќе види тој убо, не се секирај нема кај да се скрија.. хахха
    Ти арна си ми мор? :*
    Аууу профилчево, ме разнебиди мор, цццц уф се снеможиф сеа, да сибеш!
    И видиш не не викна на име пријателов, а ја и колач посен бев на правила ... мамата!
    Е ајде де. Пишано било да не можам да ви дојдам пред Нова Година, па мора ете да си се забавувам со "поинтересни" работи.:nesvest::jaj:
    И да, еве да ти го освежам со нешто профилов ... со нешто пренежно ...

:vozbud::vozbud::back:
    P
    Ќе ти речам,да. :) Продолжив неколку саати живот..за да можам истово да ти го кажам. Строгата,арогантна желба за хаотична перфекција си го прави своето.
    Башка шо типац видов..да му ебам аурата,ќе морам да го втиснам бре у некој си ќош од прекрасната ми иднина.
    Ај маче мое убаво..живеј како што знаеш..со сите варијации на расположение,на дно,на врв..измеѓу. Преубаво е секое сопствено доживеано искуство.
    Те гушкам силно. Нека ти трае убавината..
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom