Emma
Поени од реакции
157

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• ма остај си го, и јас ќе си го остам. Јас иам розова аура, ти имаш плава. Ко ќе се смениме нема да е то то :D

хихих ;)
    Ти се бендисвит онака ногу ногу ногу? Ју кент хев ииииттт :D

Освен ак се менвиме :)
    Брич Брич Бриџ...
    Ај ќе те научам како се игра следен пат,мал туторијал за што се собира а што не :)
    Нема проблем.... и ќе ви ги дадам да ги пазите за да на раат кафе испијам...има квлитетен ремет да ви удрат, ептен се бесни...
    Абе кој ме нервира е ова смотаниов народ што врска си нема за што се јавува ипред се што сака.. ама јас ги средувам емче ич да не ми се секираш...
    На базен треба со цела фамилија мор да дојдам, срам ќе ме утепа бе, замисли ме со деца со мж ми сите ко избркани од дома, терајте вие .... кафе чекам ова ЈАснево да напрај ама....
    Не мор, зош плавуша жити господ, кој ти рече така? Дан те имат смешано со крејзи??
    Арна сум (у пм) ме истурија од работа уште невлезена....
    Ама убав викенд имаффффф.....аххххх
    Ти како помина???
    И да кажете како беше Салеп, базен и фудбал, чекам долга и опширна порака на профил
    Тенкју ин адвенс!!
    Ами ..да не не фатат во тесно да се наредат онде сите да ни падни притисако.
    Туку ела бро,ќе ојме во приватното игралиште, онде зад паркинго за хеликоптерите шо ми е..ексик! :pos:
    Eте мури! Ја та,одма се јаве. Бамуја.

Ами јас,вака,евентуално..:pos: Ништо професионално па ти,зато ќе видам сега дали ќе поиграм или ќе ме мани сунчаница дури да сервирам асолно.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom