ada
Поени од реакции
566

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Тачно, и коа ја отварав темата помислив на позитивизам и дури го гуглав да видам што и како е точно, и не ми се свиѓаше терминот, и никаде не е спомнат, ама па од друга страна ич немав адекватен збор, име, реченица... :nesum: Али затоа имам една реченица кај шо пишав, и да е нешто лошо и тажно, дали може да се прикаже на духовит начин (или како и да беше точно).

п.с.
    ----------
    Ова го зборам и од лично искуство. Долго, предолго бев садист и кучка. И примерот на љубовта на некои луѓе, направи да ја согледам бедата на мојот себичлук и бесчуствителност.[/quot]
    :pipi: Можеби не сум јас, ама сепак... ми дојде интересно. Само што, мислам дека ти никогаш нема да можеш да искочиш од калапот на однесување кој си го леела тоооолку долго. Дај боже да грешам. Nothing`s changed as far as I can see. За жал. :(
    ----------
    Ама си на лева нога станата денеска јеботе. И не барам многу бе, барам синдикат, Бада, Јове и компанија кој магистирирале по ирноија да се приклучат. :) Ете, доволно ко за мене. И да, позитивна темата е... кхм... дискутабилна.
    Преносно е значењето.
    Расположението ми е фантастично заради професионални ситници кои ме однесоа до плафон со позитивни чувства.

Ти пак некоја фаза ќе вадиш? :) Не мислиш дека е време да “умреш“?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom