PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Ааа те имам видено на шипка како играш стриптиз, може и за низ дома кога ќе посматрам да ставиш 2-3, една во купатило за додека се бањаш, една во соба и една во ходник за пред излегување или кога ќе дојдеш дома... И не сум воајер... Јас сум манијак... Знаеш како е цело време да ти вадат афери 2000 години дека си зачнал некоја без да ја скинеш?!
    Уште еден доказ дека сум бог, вчера идам на колоквиум и излегувам за 20 минути, со се решено, а траеше 2 саати : ))))
    P
    Хахахахахаххахахахахаххахахахах!!!!!!! Че те згужвам мори.
    :back: :back: :back: :back: :back: :back: :back:
    Па не пијам ни јас водка, затоа ти викам нешто чудно се дешава :pos:
    Ќе ти дадам утре мсн, каде што ќе ти дадам после телефонски број каде што накнадно ќе се договориме за се... :)
    Сеа заминав на спиење... чаос :)))
    Ееее таква те сакам... Бидува :)))
    Ја сум за...

п.с. Знаеш дека секогаш кога ќе ти го отворам профилов ми се здопивуе водка :pos: Не знам зашто, али страшно ме асоцираш на чаша полна со водка, со многу мраз и лимун... што значи оваа моја асоцијација, ја и ти, мора да ја спроведеме на дело :))) ...
    мУри ја у Скопје сум вздан ( шо би рекла баба ми :pos: )... Вечерва се вратив дома, после толку време... Ти само изрази желба, сакаш Салун, сакаш не-Салун, кај сакаш ќе идеме...
    Ми керита, комо естас еста ноче...??? :pos:

...и сакав уште нешто да те прашам али јбг :pos: сум отупела и сеа не ми иде ниеден збор на памет:pos:
    аиихх фала господе,логично објаснување...аии кука нон'н онаа Маца е језива( ја ја прашувам не ми кажува) ми се свртеа терии на заговор,мислев сака да ме убива некој :)

али фино шо си се дружите,фини сојки сте си вие.. :)
    офф топик..мал градов мајку му :icon_neut
    P
    Бит пазар мафија! Таму првпат ги здогледав твоите очи.. :) :) :)
    Епа у четвртак завршују с'с колоквиуми. Ти до кт имаш?
    За некои, средство за не-одење офтопик, за некои, дудлање...Да се чуди човек низ колку различни призми гледаат луѓето на една иста работа... :)

topsi pozzz od kom@nd@nt trn a.k.a. vo oko
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom