PSYtisfaction
Поени од реакции
527

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Хелоу госпожа Ива.:icon_lol:
    Слушај јас излагам сеа, па ако доаѓаш на кафе,, да знаеш дека договорот е во 6 пред Соборна.:)
    Не се стаив вчера коа дојдов да те замарам и тебе мами, пошо пијан ќутyк се напраив дрво на квадрат :) па сеа види ти! :pos:
    Btw многу е чудно и несекојдневно коа син ти ќе ти каже ај да се видиме кафе да пиеме и говна да јадеме за другите :pos: :pos:
    Пуса мајке
    Затоа она носи шеќерни гаќи, мисли дека поблаго ќе делуваат на неа, арно ама ета па ефект нема, дај чаре, или ај ќе ја носам на кафе мош ќе ја ублажам со ракава,(а каква рука ијам и ти ќе сакаш) :)
    Хелоу, хелоу, хелоу.
    Како сте, шо праите арни? Расположени за утре за на кафе во 18.00 пред Љубов кафичот?
    Аууу.. ама се дадовте со Леандра мор, се мушко на форум на бајачка треба да го носите сеа...
    Ама само да ти кажам дека тешко е да се прати техниката,така да гледај да биде додека ми е нов апаратот:pos:
    ахахахахаха сам себе го убијал,кога ќе пројавиш ти иницијатива за кафе,јас ќе носам апарат
    Ете,баш затоа скар.......демек другарчиња бевне,ај ај,ќе ме бараш ти за на кафе
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom