Holivuda 12 ноември 2008 slusajjjjjjj : nareden pat da mi pisuvas porazbirlivo na profilot sto se ova grchkini machkini ni kriptograf nema da deshifrira hihihiihihih
slusajjjjjjj : nareden pat da mi pisuvas porazbirlivo na profilot sto se ova grchkini machkini ni kriptograf nema da deshifrira hihihiihihih
Holivuda 12 ноември 2008 aj za pocetoko eve edno zdravoooooo pa se citkame na msn....koga ke se uhodam ke pisam poveke
Hellsing 11 ноември 2008 да бе моја грешка за тоа сменив у опции. него за тајтлот види у темата ќе видиш што беше фрката.
Hellsing 11 ноември 2008 ако мислеше на мене дека сум ги исклучил пораките на профил нема врска пробај не би требало да има проблем да пишеш. поздрав
ако мислеше на мене дека сум ги исклучил пораките на профил нема врска пробај не би требало да има проблем да пишеш. поздрав
Луси 11 ноември 2008 Нема сеуште побарувачка за да толкувам, ти нешо да не си сонил па да ти протолкувам м? Па се срамиш да ми речиш ?
Нема сеуште побарувачка за да толкувам, ти нешо да не си сонил па да ти протолкувам м? Па се срамиш да ми речиш ?