rossoner stefan 15 ноември 2008 мацооооооо....кај си ма..од коа не сме се виделе:pos2: многу добар потпис бе...браво а песничкава е но комент П.С Пиши некад кај мене на профил ма изненади ме:back:
мацооооооо....кај си ма..од коа не сме се виделе:pos2: многу добар потпис бе...браво а песничкава е но комент П.С Пиши некад кај мене на профил ма изненади ме:back:
Sacansi* 10 ноември 2008 Еј ти ги имаш сликано оние сликите што ги имаш прикачени на темата: Кој е најубав град... (амо си ги сликала ти, пиши со што апарат) Позз.
Еј ти ги имаш сликано оние сликите што ги имаш прикачени на темата: Кој е најубав град... (амо си ги сликала ти, пиши со што апарат) Позз.
Esobar 10 ноември 2008 па да во уефа куп тешко некој да ве стигне по бројот на титули а во ЛШ не сте први по бројот на титули како што знам ние сме први 9 на број ги имаме
па да во уефа куп тешко некој да ве стигне по бројот на титули а во ЛШ не сте први по бројот на титули како што знам ние сме први 9 на број ги имаме
Esobar 10 ноември 2008 хахаа гледам на карти не се секирај ти ќе играте Уефа куп пак и другата година п.с не сум за интер не се секирај
хахаа гледам на карти не се секирај ти ќе играте Уефа куп пак и другата година п.с не сум за интер не се секирај