marcus
Поени од реакции
131

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• А
    marcus добро со темава Комплекси си напраил нека се лечат таму а повремено чисти ја и ок ќе биде :)
    Најдех га ама пиздарии додек да га наместам.
    А виде ли ти там на автомобилизам шо ти кажах?
    ок...знам зошто ме избриша :)
    ама...и тој ми кажа фак офф .....морав со фак ју да му вратам...ама него не го гледам избришан.....ако ако....сирота јас :(

ако смета ова што ке го напишам во оваа порака....избриши го....ама морам да напишам

се прашувам .....што беше толку мотивиран овој подолу.....да те испоздрави толку мн. од по сабајле :) ..... ...јас кога те поздравив на еден од (избришаните) постови.....истиот тој додаде: да се наведни.....или површински......? ....ако случајно се наврати на твојот профил....еве истото го прашувам и јас него!

извини за се......поздрав!
    Ништо особено...
    Искрено,убаво беше утрото,секогаш тоа ми е инспирација да му пожелам убав ден на некој.
    Поздрав уште еднаш.:smir:
    Види Нео..темата отиде во канта..заради повеќе работи..Како прво членот треба да научи да поставува теми..Со два збора тема не се отвара..Нема ниту споствено мислење ниту некое објаснување..А за нормите...башка работа
    N
    Па според православните норми само православните не се секта, а сите други се, а според некоја друга христијанска црква, припадниците на истата се сметаат за вистинска вера, а другите се секта за нив. Така да се доага до заклучок дека има секти и во исламот.
    N
    Но разните цркви во Христијанството се сметаат за секти, зошто секта по дефиниција е група која е дел од некоја верска група, но додава или одзема некои правила и сл.
    N
    Брат сигурен си дека нема секти во исламот? А што е со шиити, суните, вахабисти?
    Брат, до кога ке треба да го трпиме ова разгаленово мамино детиште Бојанфамилија97 што само сере по форумите. Не е само во Фени фан клубот. Провери му ги сите постови и види за што лагер станува збор. Поради неговите провокации и други корисници започнуваат да пцуат и да навредуваат.
    До кога планирате да го толерирате?

Фаќај се за работа:pos::pos::pos:
    Фан Клуб:Фени Индустри и Фан Клуб:Работнички Фершпед

Прво сакав да ти стаам слика со тоалет ама си реков да не се навреде:tv:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom