marcus
Поени од реакции
131

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• А
    marcus добро со темава Комплекси си напраил нека се лечат таму а повремено чисти ја и ок ќе биде :)
    Најдех га ама пиздарии додек да га наместам.
    А виде ли ти там на автомобилизам шо ти кажах?
    ок...знам зошто ме избриша :)
    ама...и тој ми кажа фак офф .....морав со фак ју да му вратам...ама него не го гледам избришан.....ако ако....сирота јас :(

ако смета ова што ке го напишам во оваа порака....избриши го....ама морам да напишам

се прашувам .....што беше толку мотивиран овој подолу.....да те испоздрави толку мн. од по сабајле :) ..... ...јас кога те поздравив на еден од (избришаните) постови.....истиот тој додаде: да се наведни.....или површински......? ....ако случајно се наврати на твојот профил....еве истото го прашувам и јас него!

извини за се......поздрав!
    Ништо особено...
    Искрено,убаво беше утрото,секогаш тоа ми е инспирација да му пожелам убав ден на некој.
    Поздрав уште еднаш.:smir:
    Види Нео..темата отиде во канта..заради повеќе работи..Како прво членот треба да научи да поставува теми..Со два збора тема не се отвара..Нема ниту споствено мислење ниту некое објаснување..А за нормите...башка работа
    Па според православните норми само православните не се секта, а сите други се, а според некоја друга христијанска црква, припадниците на истата се сметаат за вистинска вера, а другите се секта за нив. Така да се доага до заклучок дека има секти и во исламот.
    Но разните цркви во Христијанството се сметаат за секти, зошто секта по дефиниција е група која е дел од некоја верска група, но додава или одзема некои правила и сл.
    Брат сигурен си дека нема секти во исламот? А што е со шиити, суните, вахабисти?
    Брат, до кога ке треба да го трпиме ова разгаленово мамино детиште Бојанфамилија97 што само сере по форумите. Не е само во Фени фан клубот. Провери му ги сите постови и види за што лагер станува збор. Поради неговите провокации и други корисници започнуваат да пцуат и да навредуваат.
    До кога планирате да го толерирате?

Фаќај се за работа:pos::pos::pos:
    Фан Клуб:Фени Индустри и Фан Клуб:Работнички Фершпед

Прво сакав да ти стаам слика со тоалет ама си реков да не се навреде:tv:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom