Fabullous_178
Поени од реакции
190

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Thank you thank you :)))) I like it :)))
    Али шо не ми остае па сладолед више кој е топло :pos::pos:
    Ве читам цело време...само не ми е јасно што серат овие против марихуаната?И леле само колку ми се спие...ама многу ми е жешко и неможам да заспијам...
    Абе шо те нервираат овие со марихуанава...Хахахах
    абе кој ги ебе...дали и ја имаат конзумирано...а само крекаат
    остави ги и бркај си работа...не е штетна туку напротив корисна е :)
    Хелоу , комшија велешки ..

ја само да ти кажам дека штипските пастрамалии се најдобри во цела Македонија ..
    Инаку , арно си го средил профилот ...

Peace .
    U
    Тоа е тоа пеер. Никој не може with my best friend...He kickss ass. :) Raziel, мило ми е шо си вака нај нај најреален :)
    Пеер,и реално,у последно време маме ебеш на форумов...
    Некоја заебана аура која тотално ме натера да ми биде криво шо тоа уопште го напишав.
    The Aftermath always bring light to the mistakes of the past:)
    U
    Суцо, ела на мсн да се договориме нешто
    U
    Суцо ај дој на мсн нешто воа ноа
    Абе,ама двојка сте и двајцата,и ти и Боки.Најасален клас бевте....ја морав со жени да дружам кај нас,немав истомисленици у клас ама ич.Мaра и Маја да на беа,ќе рикнев тотално:)
    U
    Суцо, пеер дој на мсн да ти кажам нешто
    Хаха,абе будала си....
    Него пеер ја поради носковци и компанија не ми се оди......а додуша и другите се катастрофа....освен нашата екипа шо си бевме...
    Пеер абе мене ми се кулира периодов....неможам да се враќам на стари глупости...од кај знам може да ми се сјебе психата а можни се и дисторзии кои ќе влијаат на моите моторички реакции од коа ќе видам некои фаци :) ....
    Ти,па ти па.....абе да дозволуваше законот да се убиваат безнадежно заљубени деца,ќе те отепав без око да ми трепне,ем и фала ќе ми речеше,ќе те куртулев од се....(ох ко ќе ми текне колку периоди летнаа во дешифрирање на женските потези :) )
    Леле пеер...да знаеш колку сум жеден за муабет,онаков наш на ниво(и земи уште некој)....неможам пеер годинава одвај 2реда асален муабет неам напраено со некој на наше ниво(може звучи глопо ама така е)....пеер врие од луѓе шо научиле 5-6 поима од некоја област,а моќ на расудување им е 0.1%....и како понатаму...какооооооооооооооооо
    И ќе завршам со познатата реченица на детето феномен-Даре:
    Пеер незнам ќе вииме...
    Даре шо бе незнаеш
    Абе пеер незнам ќе вииме....аргхгхгхгххтргхг
    Абе улав,каков школски собир,класен или било каков.....неможам цревава ми се креваат ко ќе помислам со кој сум учел....и плус тоа кој курац класен собир коа секој оделно ќе седне.... најумрен клас у цела држава имавме!

п.с Морав негде да се истурам
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom