Esobar
Поени од реакции
453

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Зошто ако се пушта само без потреба ќе му кочи на некој кој не сака да го гледа или слуша... а и нет ќе му цица... инаку да арен сум... претежно.
    ЈБГ тоа е и јас че продолжам да пипувам ама сеа не,нека се смире малце работата и сите ќе пишуваат ќе видиш:):)
    Навикнати сме
    Пио срамота вака бе ако си Патриот смени Боја на фонт шо е ова плаво! Наликува на грција! Поздрав!
    Епа ни ја ебаа што да правиме, на никого не му сметаше темата супер си беше незнам што им текна...
    Да да да и мене тоа ми е глупо
    Сеа глумат нешто како оној форумот,глупости:)
    Еве можеме у оваа социјалната група повеќе да дискутираме...
    Поздрав
    Еве ќе имало Куп на Шпанија,а најверојатно и германците ќе играат Куп па така да ќе видиме нешто ќе скрпиме на голови:)
    Мислам дека има првенство Серија А и Премиер,ама го гледам и овој на Сител нешто се губи вели во вторник ЛШ ќе имало па сега оди фати му ред и крај.А за среќа немаш гајле ќе ти држам да си фатиш па да частиш:):)
    Марсеј го имав 3+,ама веќе паднав на тој тикет па така да бидејќи сум разочаран:) доста беше за овој викенд ,таму во вторник,среда ќе се оправљаме со повеќе среќа:
    Абе братче од плескање сингл преку глава,оној викенд ме еба Тотенхем сега на обично ливче ме бутна само депортиво,па да ти кажам стра ме фаќа да ја уплатам Ривер.Пл. ама имам уште малку време да одлучам.Ако имаш некој предлог некој тип слободно пиши.Позз
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom