¯ ¯\_(ツ)_/¯ 21 јуни 2008 Затоа што досега и самата си требала да сфатиш дека САКАМЕ да те запознаеме.
F Foxy`BuTTerFLY 21 јуни 2008 Цццц нели е е страм мури до 5ипол да седиш? е сеа те нема! гајле ми е ќе си одам на кафенце сеа ти после дреми сама пс ме лајкс ју
Цццц нели е е страм мури до 5ипол да седиш? е сеа те нема! гајле ми е ќе си одам на кафенце сеа ти после дреми сама пс ме лајкс ју
Il Chino 21 јуни 2008 I bite my lip when you come around, because blood in my mouth is better than tears on the ground ^_^ <3 $_$ i sl.
I bite my lip when you come around, because blood in my mouth is better than tears on the ground ^_^ <3 $_$ i sl.
I I inter_vlatko 21 јуни 2008 hi inace ovde vlat4e milo mi e ejjjjjjj dali ke moze da mi dades e-mai da se dopisuvame mislam ako sakas ........ok
hi inace ovde vlat4e milo mi e ejjjjjjj dali ke moze da mi dades e-mai da se dopisuvame mislam ako sakas ........ok
Goddess of Chaos 21 јуни 2008 Дее, не се плаши мор, добронамерна лудачка сум ти ја, сепак . Aj, пишуј мсн-овци и такви работи по ПП, па да ти подудлам од утре натака.
Дее, не се плаши мор, добронамерна лудачка сум ти ја, сепак . Aj, пишуј мсн-овци и такви работи по ПП, па да ти подудлам од утре натака.