Elena62
Поени од реакции
15

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

  • Zdravo Elena procitav na forumot deka imate smetka na Payoneer. Probav i jas da napravam no mi pobaraa smetka od banka vo mojata drzava i site podatoci za mojata smetka(IBAN, SWIFT, ime na bankata itn). Me interesira sto se mu isprativte za da vi odobrat primanje na pari bidejki nesum siguren dali e dozvoleno da ja mesham bankata. Ti blagodaram odnapred.
    Elena62
    Elena62
    И плус прикачи скен од пасош или лк
    Elena62
    Elena62
    Ова го напишав и на темата.. не знам зошто се сомневаш дали било дозволено или не.. такви се правилата.. ја само за тој начин знам.. позз
    Darko58
    Darko58
    Ti blagodaram Elena :)
    Уффф статива мала плата за таму мислев дека е барем 1500 долати па нагоре сепак фала ти за инфо, ти аплицираше ли за на брод??
    Elena62
    Elena62
    Се уште не сум аплицирала, само се информирам тука на форумот ☺
    Zdravo Elena procitav na forumov deka si rabotela vo Qatar, pa me interesira preku agenija zamina ili direktno aplicirase online na rabotnoto mesto? I dali imas nekakvo info za security guard za vo Qatar? Ti blagodaram odnapred pozdrav :)
    Elena62
    Elena62
    Здраво, бев преку Коузон, немам некое конкретно инфо за обезбедување, платите варираат од компанија до компанија, знам дека Мериот и Риц Карлтон даваат најголеми плати (околу 750 евра за влезна позиција и 1000 за супервизор) има еден сајт catererglobal.com таму можеш да провериш за обезбедување во хотел :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom